TEST: Sony Ericsson Xperia X2

Det er på tide å tenke framover. Dette er ikke nødvendigvis en mobiltelefon som gjør det.

TEST: Sony Ericsson Xperia X2
Publisert

La oss begynne med en banal sammenlikning: Forholdet mellom funksjonalitet og funksjon er det samme enten vi snakker om biler, hus eller mobiltelefoner. En bil kan bli levert med alt ekstrautstyret som finnes på listene til forhandleren, men hvis den skrangler når du kjører eller nykker når du bremser, hjelper ikke utstyrspakkene deg noen verdens ting.

Det er i det perspektivet du må se Xperia X2. For her mangler det nemlig ikke noe hva funksjoner angår:

Oppfølgeren til første Xperia (vi har testet Xperia X1her) har blant annet en herlig skarp skjerm med trykkfølsomhet, skyvetastatur i fullformat, kamera med 8 megapiksler, autofokus og LED-lys, super 3G, vanlig hodetelefontilkobling, A-GPS, tv-utgang og, selvfølgelig, Wlan.

Microsoft i kulissene

Xperia X2 har også Windows Mobile (WM), og der noen vil føre det opp på lista i avsnittet over, vil andre før det opp på egen liste som kanskje inneholder fy-ord. Den største forskjellen mellom X1 og X2 er i alle tilfeller at sistnevnte kjører ferskeste versjon av WM, v6.5, ellers er det mye som føles likt mellom de to søsknene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer