TEST: Sony KDL-46X3500

Den er stor, den er dyr og den er god. Sonys X3500-serie er for deg som vil ha det beste.

TEST: Sony KDL-46X3500
Publisert

Til tross for at Sony for tida lanserer nye TV-modeller kjappere enn konkurrentene bytter underbukser, er det fortsatt X-serien som er toppmodellene til den japanske giganten. Dét merkes både på teknikken og prisen.

Selve designet minner sterkt om TV-produsentens tidligere toppmodeller, og som du ser på bildene til venstre under går det en gjennomsiktig glassramme rundt skjermen – med en aluminiumskant helt ytterst. Og, joda, det ser eksklusivt ut. Vi kan likevel ikke fri oss fra å ønske at Sony hadde turt å gjøre TVen enda litt mer spennende.

Også fjernkontrollen bør nevnes her, for på en TV i denne prisklassen skulle vi ønske at vi hadde sluppet unna hardplasten. Når det er sagt virker kontrollen godt, og i tillegg til praktiske hurtigtaster har den også et praktisk baklys til de sene filmkveldene. Uforståelig nok er ikke den medfølgende TV-foten dreibar, men du får trøste deg med at innsynsvinkelen på TVen er svært god til å være en LCD-modell.

Innmaten.

Det er altså på innsiden at X3500 er mest spennende, og i tillegg til at dette selvfølgelig er en ekte 1080p-TV, så får du også dynamisk baklys og 100 Hz Motionflow-teknologi for jevne og fine bevegelser. TVen er også utstyrt med Bravia Engine Pro som er navnet på Sonys beste bildebehandling, og har også selskapets kraftigste fargeforbedrer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer