TEST: Store and Play 2500

Mobil multimedia til TVen.

TEST: Store and Play 2500
Publisert

Packard Bell tilbyr en praktisk liten sak for deg som synes det er slitsomt å koble PCen til TV-apparatet hver gang du skal se en film eller en serie som ligger på harddisken.

Bærbar multimedia-moro.

Store and Play lar deg lagre alt av filmer, musikk og bilder på en harddisk med kapasitet på 120 eller 320 GB. Filformatene som støttes inkluderer blant annet XVID, DIVX, MPEG4, OGG, WMA og JPEG, så her burde du være trygg på å få spilt av det meste.

Når du kobler harddisken til TVen spretter det opp et skjermbilde som lar deg bla gjennom innholdet på disken og justere diverse innstillinger. Alt styres med en fjernkontroll.

Dette får du.

Pakken inneholder følgende: CD med programvare, S-video og tilhørende lydkabler (RCA), SCART-adapter, strømforsyning og USB-kabel for overføring av filer.

Det skal også være mulig å koble til via komponent med alt det fører med seg av HD-avspilling, men en slik kabel må du kjøpe som ekstrautstyr noe som kan sies å være litt gjerrig av Packard Bell. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke en standard komponentkabel siden disken bruker sitt eget tilkoblingsgrensesnitt (se bilder til venstre).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer