TEST: Subor

Høyttalersystem til iPod slipper musikken fri.

TEST: Subor
Publisert

Sobur er en liten, portabel høyttaler til iPod som tilbyr hyggelig selskap på stille kvelder ved kjøkkenbordet, i badekaret, i parken eller ute på balkongen.

Høyttaleren kommer i aluminium og du kan velge mellom flere spreke farger. Den kompakte størrelsen gjør den lite dominerende, slik at den kan plasseres hvor som helst.

Liten, men likevel kraftig.

Vi liker det rørformede designet, men lydkvaliteten har selvfølgelig nesten alt å si i dette tilfellet. Størrelsen tatt i betraktning leverer Subor en fyldig og detaljrik lyd, men er du vant til et fett stereoanlegg vil du merke at den høres en smule hul ut. Alt i alt er likevel resultatet meget bra.

Du kan skru opp volumet høyt uten at musikken tar skade av det, men merk at høyttaleren passer best i små rom - hvis ikke blir lyden slukt av omgivelsene. Det er også viktig at den vender mot deg for at lyden skal bli best mulig.

Fleksibelt.

Det følger med 3.5 mm minijack til 3.5 mm minijack-kabel slik at du kan koble til andre musikkspillere. Vi forsøkte med vår shuffle og det fungerte utmerket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer