TEST: TomTom GO 920T

Favoritt-GPSen vår har blitt enda bedre, men trenger du den?

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

GO 920 er den nye toppmodellen til TomTom, og i prinsippet svært lik vår tidligere testfavoritt GO 720 både når det gjelder spesifikasjoner, utseende og finesser.

Prismessig skiller det cirka drøye 1200 kroner mellom de to modellene, regn med henholdsvis 3.000 for 720 og 4.200 for 920 om du handler i billigste butikk.

Dette liker vi.

Designet er helt likt som på 720en, og det betyr at du får en 4,3 tommer stor og klar skjerm som gjør en svært god jobb. Også her får du med en dockingstasjon og medfølgende programvare som gjør tilkopling til PC og nedlasting av oppdateringer til en lek.

Også menyene er identiske, så på dette punktet viser vi kort og godt til testen av 720en, hvor du også finner flere skjermbilder av softwaren.

Ute i trafikken gjør som forventet 920en en svært god jobb. Den finner satelittene kjapt når du slår den på (spesielt etter å ha lastet ned en Quick-GPS fiks), og som forventet er den også rask til å beregne ruter og ikke minst oppdage om du avviker fra den oppsatte ruta.

Etter vår oppfatning er dette så bra som det blir på GPSer akkurat nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer