TEST: Toshiba 42X3000P vs. Philips 42PFL7762D

To rimelige full-HD-TVer i duell.

TEST: Toshiba 42X3000P vs. Philips 42PFL7762D
Publisert

I venstre hjørne har vi utfordreren, den nye Philips 7762, og i høyre hjørne har vi Toshibas 42X3000P, som har vært med i oss i godt over et halvt år allerede.

Både pris- og spesifikasjonsmessig er disse TVene svært like.

De er begge på 42-tommer og skryter av full HD-oppløsning på 1080p. Begge har også tidsriktig pianolakk, og prismessig får du dem til pluss-minus 12.500 kroner om du leter etter billigste forhandler.

Det første spørsmålet er selvsagt om de duger, og det andre spørsmålet er hvilken modell vi ville valgt.

Førsteinntrykk og design.

Prisklassen tatt i betraktning synes vi begge TVene er flotte å se på. Som du vil se på bildene er Philipsen enda mer skinnende enn Toshibaen, og har i tillegg en del sølvdetaljer rundt rammen som kler TVen godt. Vi noterer forøvrig at begge TVene leveres med dreibart bodrdstativ, det gir plusspoeng i vår bok.

Fjernkontrollen til Philipsen er det imidlertid spart litt vel mye penger på. Den har en finish tilsvarende kontrollen på DVD-spilleren du rasker med deg mens du handler på Rimi og oser plastikk. Her er Toshibaens kontroll hakket bedre, den føles rett og slett mer solid, og ikke minst: Responsen er langt bedre enn på Philipsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer