TEST: Toshibas 42WL58 LCD

Det er fortsatt uvanlig med LCD-TVer i 42-tommers klassen. Duger den sammenlignet med plasmaene?

TEST: Toshibas 42WL58 LCD
Publisert

I LCD-sammenheng er det fortsatt uvanlig med 42-tommer, og når prisen ikke ligger på mer enn 25.000 kroner i billigste nettbutikk, er det ingen tvil om at denne TVen startet med et par kjappe bonuspoeng.

Førsteinntrykk.

Designmessig ser den dessverre ut som en 2003-modell, og det er litt for mye grå plast til å imponere oss. Men smaken er jo heldigvis delt, så selv om TVen er litt for diskrè etter vår smak, vil vi tippe at minimalistene vil sette pris på at høyttalerne er plassert under TV-skjermen. Det gir nemlig TVen et noe slankere inntrykk og er et viktig poeng for alle som vil feste TVen på veggen.

Trykk på de små bildene under teksten for å se STORE bilder fra testen!

Fjernkontrollen er både kjapp i responsen og har god rekkevidde, noe som er viktig i den daglige TV-zappingen. Kontrollen kan i tillegg styre basisfunksjonene til DVD & VHS-spillere fra Toshiba.

TVen er for øvrig proppet med innganger, her får du 2 HDMI, 3 scart (2 RGB), samt komponent og VGA-inngang for PC-bruk. Som vanlig gir vi også pluss i margen for norske skjermmenyer, god TV-lyd og ikke minst den dreibare TV-foten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer