TEST: V9 ørepropper fra TT Micro

Lei av pinglelyden i de originale øreproppene? Da kan dette handsfree-settet være noe for deg.

TEST: V9 ørepropper fra TT Micro
Publisert

V9 er laget for iPhone og iPhone 3G, men passer selvsagt til alle iPod-er og MP3-spillere som har standard 3.5mm-inngang.

Så hva får du?

Både øreproppene og mikrofonknappen er i metall og gir et solid inntrykk. Mikrofonknappen er grei å ha, ettersom den gjør det enkelt å besvare eller avslutte samtaler når du kjører bil eller er på tur med bikkja.

Når du bruker iPhonen som MP3-spiller vil dobbeltklikking på mikrofonknappen gjøre at du skifter spor, og enkeltklikking pause musikkken. Alt dette fungerer helt fint, men dessverre savner vi fortsatt volumregulering.

Et problem med mange ørepropper er at de ikke passer til akkurat dine øreganger. Her får du heldigvis med tre sett gummiøreplugger i ulike størrelser, så det slipper du altså å bekymre deg over. Merk deg at det ikke er noen aktiv støydemping i ørepluggene, siden pluggene går såpass langt inn vil de likevel dempe en del støy fra omgivelsene.

Men hva med lyden?

TT Micro skryter i pressemeldingen av ekstra dyp bass, samt mye og klar midrange. Nå er jo lydkvalitet alltid en svært subjektiv opplevelse, og sammenlignet med hva du får ut av et ordentlig og langt dyrere headsett er de ikke i nærheten engang. Med en pris på 495 kroner er det imidlertid fint lite å klage over: Vi konstaterer at bassen er langt fyldigere enn det som skvises ut av de originale øreproppene, og her er det også en antydning til mellomtone. Til denne prisen klarer de seg altså bra, men noen revolusjon er det dessverre ikke.

Testprodukt levert av ttmicro som selger øreproppene for 495 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer