To trådløse hodesett i duell

Hodetelefoner uten ledninger høres ut som ren idyll for alle som er lei av lange ledninger med dårlig kontakt. Men funker det egentlig med blåtann? Vi har lagt Plantronics Pulsar 590A og Evere på slaktebenken.

To trådløse hodesett i duell
Publisert

Selv om begge de to hodetelefonene bruker blåtann-teknologien til å overføre signalene ligger de i ulike prisklasser. Pulsar-modellen ligger på drøye 1700 kroner, mens Evere koster 500.

Spørsmålene var enkle: Er blåtann-teknologien god nok, og forsvarer Pulsar-modellen prisforskjellen?

Design og kvalitetsfølelse.

Ikke uventet er prisforskjellen tydelig når det gjelder design og opplevd kvalitetsfølelse – likevel; resultatet ble ikke helt som ventet: Pulsar-settet gjør et klart mer solid førsteinntrykk til tross for at begge settene er i plast. Pulsar-modellen sitter også som klistret til hodet på tradisjonelt hodesett-vis, og demper med dette også en god del utvendig støy – noe vi setter pris på.

Evere-settet festes med en nakkebøyle, og virker til sammenligning langt mindre solid. Siden det ikke sitter like godt inntil hodet får du også inn mer utvendig støy.

Dessverre er ikke alt like gjennomtenkt på Pulsar-modellen. Utrolig nok har de faktisk klart å designe settet slik at de to ladepunktene på hodesettet peker rett oppover når du har dem på. Hører du på MP3-låtene din i øs-pøs regnvær, lukter det kortslutning lang vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer