Transporter tar livet av CD-platene dine

Når du først har prøvd er det ingen vei tilbake.

Transporter tar livet av CD-platene dine
Publisert

Lei av å ha bokhyllene fulle av CD-plater? Vi også.

For ikke bare tar de alt for stor plass, når du får mange CD-plater kan det også være et ork å finne fram til akkurat den CDen du er ute etter. Heldigvis finnes det et svar på alt.

Trådløs overføring av musikk er langt i fra noen nyhet, og du får nå alternativer i omtrent alle mulige prisklasser. For dedikerte musikkfans med vidåpne lommebøker er det imidlertid Sonos og Logitechs Transporter som har stått øverst på ønskelista, og grunnen er enkel:

Her skal nemlig lydkomponentene være av ypperste klasse.

Hva får du?

Selv må vi bare innrømme at vi falt pladask for utseendet på Transporteren. For ikke bare ser den tøff ut på avstand, med en egenvekt på rundt 6 kilo og et chassis av aluminium skjønner du kjapt at man ikke har spart på kronene.

Et kjapt blikk på baksiden av Transporteren viser også at de har ment alvor. I tillegg til de vanlige digitale utgangene får du også en innebygget D/A-konverter av god kvalitet, samt balanserte og ubalanserte kontakter for de av dere som sverger til den slags.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer