TV-TEST: NAD DV81HD - LCD

NAD har i en årrekke solgt hi-fi til merke- og prisbevisste nordmenn. Flat-TVene deres er mest for de selvbevisste og pengesterke.

TV-TEST: NAD DV81HD - LCD
Publisert

NAD er sannsynligvis et relativt konservativt selskap. De har i hvert fall solgt sine koksgrå forsterkere, CD og DVD-spillere i flere år enn det finnes ringer på trærne i Nordmarka, og i løpet av den tiden har de dessuten opparbeidet seg et solid rykte som leverandør av kvalitetsprodukter til relativt lav pris.

Denne 32-tommers LCD-TVen er utvilsomt et kvalitetsprodukt, men i motsetning til mange av NADs stereoprodukter, koster den skjorta. Og, hvis du har dårlig karma, et buksebein eller to.

Utseendet til DV81HD er derimot alt annet enn grått, selv om meningene om designet var litt delte her på huset. Noen synes NADen ser lekker og ganske overklassepen ut, mens andre mener den flate, sorte og tilbakelente finishen gjør NADen litt for massiv i uttrykket. Men hvis du faller for utseendet, kommer du til å smile fornøyd hver gang blikket ditt går i retning gullrekka til NRK på fredagskvelden. At TVen er elegant er uansett hevet over tvil, noe som understrekes av at den ikke inneholder en millimeter med plastikk.

Trykk på lenken til venstre for å se video av NAD-TVen, eller trykk på de små bildene til venstre for å gå rett i inn i bildespesialen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer