Viasat OnDemand testet

Nå begynner det virkelig å ligne noe.

Liker du film, sport og dokumentarer er dette noe for deg. Foto: Printscreen fra Viasatondemand.no
Liker du film, sport og dokumentarer er dette noe for deg. Foto: Printscreen fra Viasatondemand.no Vis mer
Publisert

For film og TV-serie elskere har den trofaste videobutikken på hjørnet, og ikke minst kjøp via billige og gode utenlandske Play.com, hittil vært den enkleste måten å få tak i innhold på. Den tida kan imidlertid være over, i hvert fall så lenge du har en PC og bredbåndstilgang i heimen.

Mange alternativer

Streaming er nøkkelordet du like godt kan lære deg, og betyr kort fortalt at du ikke laster ned filmen på PC-ens harddisk, men at filmen i stedet overføres i sanntid over bredbåndslinjen din.

Av de aktørene vi har sett på i det siste er spesielt Voddler og Headweb interessante alternativer. Vi må også nevne Canal Digital Play, som riktignok kun er i en demofase til over påske.

Så hva har Viasat OnDemand å by på?

Mer enn klikkefilm

I likhet med konkurrentene kan du her leie en og en film, omtrent som i videobutikken altså. Prisene vil variere etter hvor ny filmen er, og ligger fra 29 til 45 kroner, og straks du har betalt har du 24 timer på deg til å se filmen.

Legg også merke til at tjenesten ikke forutsetter at du er Viasat kunde fra før, alt du trenger er å registrere deg på nettsiden, registreringen er forøvrig gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.