Viasat OnDemand testet

Nå begynner det virkelig å ligne noe.

Liker du film, sport og dokumentarer er dette noe for deg. Foto: Printscreen fra Viasatondemand.no
Liker du film, sport og dokumentarer er dette noe for deg. Foto: Printscreen fra Viasatondemand.no Vis mer
Publisert

For film og TV-serie elskere har den trofaste videobutikken på hjørnet, og ikke minst kjøp via billige og gode utenlandske Play.com, hittil vært den enkleste måten å få tak i innhold på. Den tida kan imidlertid være over, i hvert fall så lenge du har en PC og bredbåndstilgang i heimen.

Mange alternativer

Streaming er nøkkelordet du like godt kan lære deg, og betyr kort fortalt at du ikke laster ned filmen på PC-ens harddisk, men at filmen i stedet overføres i sanntid over bredbåndslinjen din.

Av de aktørene vi har sett på i det siste er spesielt Voddler og Headweb interessante alternativer. Vi må også nevne Canal Digital Play, som riktignok kun er i en demofase til over påske.

Så hva har Viasat OnDemand å by på?

Mer enn klikkefilm

I likhet med konkurrentene kan du her leie en og en film, omtrent som i videobutikken altså. Prisene vil variere etter hvor ny filmen er, og ligger fra 29 til 45 kroner, og straks du har betalt har du 24 timer på deg til å se filmen.

Legg også merke til at tjenesten ikke forutsetter at du er Viasat kunde fra før, alt du trenger er å registrere deg på nettsiden, registreringen er forøvrig gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer