Publisert

Spania er kanskje ikke landet en først tenker på når det kommer til dramatiske landskap som kan ta både pusten og livet fra deg, men den lille byen Ronda i Sør-Spania har bygninger som ligger så tett til kanten på El Tajo-juvet at hvis hele byen blir liggende med influensa vil den kollektive ristingen fra all hosten sannsynligvis sende alle utenfor stupet. Kanskje.

Nøyaktig hvor høyt snakker vi? 130 meter høyt. Det er nok til å gi meg skjelvinger her jeg sitter femti centimeter over bakken.

Bildene over kommer fra Bonifacio på Korsika, et citadell på toppen av en kalksteinsklippe som ser skjørere ut enn en anorektisk Paris Hilton på tur i vestlandsvinden.

Middelhavet har sakte, men sikkert spist opp underlaget som bygningene hviler på, og vi er villig til å vedde på at innbyggerne i Bonifacio ikke tipper Lotto, men derimot setter penger på hvilket hus som kommer til å rase i havet først. Den enes død og så videre.

Har vi sett det meste fra Spania? Nope, her er enda et fullstendig hinsides byggeprosjekt fra den lille byen Castellfollit de la Roca.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer