DinSide solgt

DinSides grunnlegger og admininstrerende direktør, Bernhard A. Steen, har kjøpt DinSide fra Scandinavia Online.

Publisert
Sist oppdatert

Eniro/Scandinavia Online har, etter initiativ fra DinSides grunnlegger og administrerende direktør/ansvarlig redaktør Bernhard A. Steen, solgt alle aksjene i DinSide. Dette er helt i tråd med Eniros strategi for det norske markedet, hvor mye av fokuset vil være på portalen, katalog- og søketjenester.

-- Jeg er naturligvis svært lykkelig over å få anledning til å eie DinSide igjen, sier Steen. Da Eniros oppkjøp av Scandinavia Online ble kjent, ble det spekulert i hvorvidt DinSide ville passe inn i den fremtidige strategien til selskapet. Jeg tok da kontakt med styreformann i DinSide, Kristin Skogen Lund, for å diskutere en eventuell overtakelse, og etter å ha gått noen runder, har vi nå undertegnet en avtale hvor jeg kjøper alle aksjene i DinSide fra SOL/Eniro. Alle ansatte vil nå også få anledning til å kjøpe aksjer i selskapet, noe jeg tror vil – om mulig – gjøre en fantastisk gjeng enda mer motiverte.

DinSide ble startet i april 1997, og lanserte tjenesten i april 1998. Ved lansering bestod DinSide av tre redaksjoner, personlig økonomi, data og bil/motor, mens man på et senere tidspunkt opprettet en reiseredaksjon. DinSide Auksjon ble i desember 1999 solgt til QXL, mens SOL kjøpte DinSide fra hovedinvestor Micro Holding Invest og de ansatte i juni 2000. Oppgjøret ble gjort i 712.000 SOL-aksjer med et halvt års bindingstid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer