Neste BMW X3 er på trappene

Basert på spionbilder og annen informasjon har Automedia publisert et bilde av bilen slik de er rimelig sikre på at den nye modellen vil se ut.

SER DU DEN STORE ENDRINGEN?: Slik tror tyske Automedia at den nye BMW X3 vil se ut. Går de virkelig bort fra doble runde lykter...? Foto: AUTOMEDIA
SER DU DEN STORE ENDRINGEN?: Slik tror tyske Automedia at den nye BMW X3 vil se ut. Går de virkelig bort fra doble runde lykter...? Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vil være rimelig revolusjonært om BMW går vekk fra de klassiske, doble runde lyktene. Men informasjonen som har lekket tyder altså på at det blir kantete LED-hovedlys på neste generasjon X3 som kan ventes til neste år.

Norges-luksus

BMW X3 har vært en veldig populær bil på det norske markedet. Den har kunne tilby god plass, praktiske løsninger, comfort, design og fremkommelighet. Alt hva en norsk bileier kan ønske seg, tydeligvis.

Se noen av de mest spennende nyhetene som kommer i øpet av de neste par årene!

Norges-suksess

For - selv om den på ingen måte er billig, særlig når man har krysset av på ekstrautstyrslisten, er X3 BMWs mest suksessrike modell her i landet og det selges jevnlig over 100 stykker hver måned. .

Bilen fikk, for ikke så lenge siden, et nytt ansiktsløft, med noen design-oppgraderinger, samt den nye firesylindrede dieselmotoren - vi prøvde første gang i 220d Active Tourer xDrive.

Men 2017-modellen vil bli en helt ny bil.

Også ladbar

Det innebærer en helt ny modulerbar arkitektur og selvsagt den nyeste BMW-teknologien - inkludert en ladbar hybrid-utgave. Det våre Automedia-spioner finner mest spennende er imidlertid informasjon de sitter på og som tyder på at vi kan se frem til en lillebror til råskinnene X5 M og X6 M !

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer