Redaksjonelle retningslinjer for Dinside

Dinside er en uavhengig redaksjon i Dagbladet AS, en del av Aller Media-konsernet. Vi har som mål å levere relevant og nyttig forbrukerstoff presentert på en balansert og lesverdig måte.

Alle redaksjoner i Aller Media arbeider i henhold til Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten.

REISER

Dinside.no har som utgangspunkt at redaksjonelle reiser skal dekkes av redaksjonen. Det gjøres likevel unntak der flybilletter/hotellovernatting dekkes av andre, hovedsakelig ved store produktlanseringer i utlandet.Dette sier vi med jevne mellomrom ja til, men kun etter en redaksjonell vurdering. Turen må da gi oss tilgang til unik informasjon som enten ikke ville blitt tilgjengelig for leserne før på et vesentlig senere tidspunkt, eller ikke i det hele tatt. Testene og artiklene fra slike turer vil forøvrig gjennomgå den samme redaksjonelle vurdering og kontroll som våre øvrige tester/reportasjer.

ANNONSER

Salgsavdelingen i Aller Media er ansvarlig for annonsesalget på Dinside. Ingen av journalistene i Dinside.no er involvert i denne virksomheten, på samme måte som salgsavdelingen eller annonsørene heller ikke har noen innflytelse på det redaksjonelle innholdet.

Salgsavdelingen varsles ikke om fremtidige publiseringer av bestemte saker, på samme måte som salgsavdelingen eller salgsavdelingens kunder heller ikke kan bestille bestemte artikler, produktomtaler eller liknende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.