Slik var TG 2008

5000 tilbrakte påsken i Vikingskipet.

Publisert

Siden oppstarten i 1992 har The Gathering raskt vokst seg til en gigantisk begivenhet i norsk og internasjonal data-sammenheng. Av de drøye 5000 deltakerne på årets TG, hadde over 100 tatt turen fra utlandet.

-Det viktigste for folk som kommer er det sosiale, da dette arrangementet gir mulighet til å møtes ansikt til ansikt, med folk man bruker mye tid sammen med på nettet ellers i året, sa Jostein Haande, crew-medlem i årets TG. Han er én av ca. 300 frivillige som i år er med døgnet rundt for å holde arrangementet i gang.

Se flere stemningsbilder fra årets TG

Bra kapasitet

- I år leverer BaneTele hele 2.9 Gbit nettforbindelse i Vikingskipet, og vi regner med at også i år kommer mesteparten av denne kapasiteten til å bli utnyttet. Når det gjelder ulovlig nedlasting, så har vi ikke noe pålegg fra myndighetene om å aktivt overvåke dette, men vi slår hardt ned på tilfeller hvor det foreligger konkret mistanke, fortalte Jostein.

Ved siden av konkurranser og det sosiale, ble det i år også arrangert flere show på scenen og faglige konferanser enn noen gang, og interessen var høy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer