Smarte kameravester

Lei av at kameraet dingler rundt halsen i skogen eller på ferie?

FOR RYGGSEKK: StrapShot lar deg feste kameraet til skulderreimen på ryggsekken. Veldig praktisk for de som liker å ta bilder ute i naturen.  Foto: Cottoncarrier.com
FOR RYGGSEKK: StrapShot lar deg feste kameraet til skulderreimen på ryggsekken. Veldig praktisk for de som liker å ta bilder ute i naturen. Foto: Cottoncarrier.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har opplevd det: Et kamera rundt halsen som dingler irriterende rundt brystet og gir deg nakkeplager i samme slengen. Ikke minst er dette plagsomt når du er ute i naturen og tar bilder.

Det er disse problemene kanadiske Andy Cotton vil til livs med sine Cotton Carrier-fotovester, beregnet for mennesker i aktivitet med et ønske om å ha kameraet lett tilgjengelig.

Først i verden: Vanntett kamera med utskiftbart objektiv

Lås kameraet fast

Slik funker det: Først strammer du vesten tett inntill kroppen, så skrur du på et feste i kamerastativinngangen og trer kameraet ned på vesten mens linsen peker til siden. Du låser så kameraet til vesten ved å vende det nitti grader.

Perfekt for paparazzi-fotografer?

Poenget er at det skal sitte trygt, men samtidig være enkelt og kjapt å få av. Firmaet selger også vester beregnet for to kameraer, som skulle passe selv de mest hardbarkede paparazzi- og naturfotografer.

Les: Er dette markedets beste kameramobil?

Vi falt likevel mest for StrapShot-tilbehøret, som gjør at du kan feste kameraet på skulderreimen til ryggsekken, eventuelt i beltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer