Steve Jobs keynote: Omtrent som ventet og et par overraskelser

Steve Jobs kjørte i kjent stil, presenterte de siste tallene med stolthet og kjørte demoer av nyhetene. Og kom som ventet med klassikeren til slutt: One more thing...

Publisert
Sist oppdatert

Vi har nå for første gang hensatt oss i det som er kjent som Steve Jobs RDF Reality Distortion Field. Her vil man ettter hvert som programmer presenteres og nye dingser vises fram utbryte et unisont WOW. Det er i hvert fall slik det sies å være i følge de som har vært på slike tilstelninger tidligere. Vi snakker om Steve Jobs Keynote på Macworld.

Det begynner faktisk presis, borimot. I hver fall kommer oppfordringen om å sette oss mot midten av salen og slå av mobiltelefoner et par minutter før 9:00. mens Seal spilles i bakgrunnen. Over 2000 entusiaster og journalister venter i spenning.

Fem over dempes lyset og en liten, forventningsfull jubel sprer seg gjennom salen...

Steve fram fra venstre, setter fra seg kommen og går fram på scenen:

"Good morning and welcome to Macworld"

Det jubles.

Gode tall

Som vanlig er det salgstallene som føst presenteres. Der er nå 145 AppleStore, som er Apples egne butikker. Siste kvartal var det 26 millioner kuonder innom en AppleStore og butikkene omsatte for første gang for over en milliard dollar. Fortjenesten var også rekordhøy på 5,7 milliarder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer