Velkommen til "nye" DinSide

DinSide lanserer i dag vårt helt nye design. I løpet av de årene vi har eksistert, har vi aldri foretatt en så omfattende omlegging av sidene våre. Men vi mener naturligvis vi har meget gode grunner til å gå såpass hardt til verks -- og at det nå vil bli lettere å være leser.

Velkommen til "nye" DinSide
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av mars har DinSide hatt over 800.000 unike lesere. Dette er ny rekord, og faktisk langt over det vi trodde var det absolutte taket da vi for noen få år prøvde å analysere oss frem til et nesten uoppnåelig (og internt) mål for antall lesere. Med så utrolige tall skal man naturligvis alltid være forsiktig med å endre på noe som til de grader funker, men vi føler altså at vi kan gjøre det enda bedre -- og lettere -- å være DinSide-leser for ettertiden.

Endelig 1024 X 768

Etter mange og lange runder, har vi nå gjort ferdig "Nye DinSide". Vi har blant annet tatt konsekvensen av at de aller fleste brukere har en skjermoppløsning på minst 1024 x 768 punkter, og endret designet til å utnytte dette. Videre har vi gjort all navigasjon i artikler langt mer synlig, og sørget for at det alltid finnes flere veier inn i stoffet vårt. På høyre side vil du alltid finne lenker til mer stoff som er relevant til artikkelen du leser, samt en rekke andre nyttige DinSide-lenker.

Hver eneste dag leses over 5.000 ulike artikler på DinSide. I tillegg til alle dere som bruker oss jevnlig, sitter det nye brukere og søker etter informasjon om de underligste ting. Og takket være et arkiv på mer enn 36.000 artikler finner man jo svært mye informasjon om det meste. Likevel har vi ikke følt at vi helt har klart å vise hvor "dype og brede" vi er, og hvor mye annen informasjon som finnes på våre sider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer