Actionrullestolen for vinterbruk

Hva får du hvis du krysser en stridsvogn og en rullestol?

HVA ER DÉT!? Du vil garantert vekke oppmerksomhet hvis du kommer farende med en Ziesel midt i skogen.  Foto: Hiconsumption.com
HVA ER DÉT!? Du vil garantert vekke oppmerksomhet hvis du kommer farende med en Ziesel midt i skogen. Foto: Hiconsumption.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er en nasjon med vinterglade friskuser, men ikke alle er like glade å slite seg ut i langrennsporet. Hvis du er dårlig til bens, eller bare fortrekker å rase rundt i skiløypene i sittende posisjon: Møt Der Ziesel!

LES OGSÅ: Ja, håndvarmere hjelper

Offroad-rullestol

Den tyske produsenten Mattro har tatt rullestolen til steder den aldri før har vært med terrengkjøretøyet Der Ziesel. Der Ziesel er drevet av kraftige gummibelter og ligner mer på en liten stridsvogn enn en elektrisk rullestol.

Fordelen med beltedrevne kjøretøy er at de kan ta seg fram på underlag med dårlig bæreevne, som snø, sand og gjørme. Denne muskelbunten av en rullestol kan derfor brukes året rundt, og ta seg fram i en rekke forskjellige typer terreng, inkludert skibakker, skiløyper og akebakker.

Offroaderen Der Ziesel drives av et oppladbart batteri som holder kjøretøyet i gang i fire-fem timer i strekk, og har en toppfart på 35 kilometer i timen.

Den styres av en joystick, og du sitter trygt fast med det solide, firepunkts-sikkerhetsbeltet oppå det automatisk oppvarmede setet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer