Eksplosjon:

Advarer etter dette: - Aldri igjen

29-åringen fikk sjokk da han kom inn på soverommet.

PLUTSELIG SMALT DET: 29-åringen kjente at det luktet røyk, så gikk brannalarmen. Han fikk sjokk da han så hva som hadde skjedd på soverommet. Foto: SWNS / NTB
PLUTSELIG SMALT DET: 29-åringen kjente at det luktet røyk, så gikk brannalarmen. Han fikk sjokk da han så hva som hadde skjedd på soverommet. Foto: SWNS / NTB Vis mer
Publisert

Samme dag som 29 år gamle Dom fra London kjøpte en ny elektronisk sigarett, eksploderte den hjemme i leiligheten hans i bydelen West Cross.

Bare noen minutter etter at han hadde lagt den splitter nye damperen til lading, reagerte han på røyklukt.

Da han kom inn på soverommet, sto senga i full fyr, sier han til nyhetsbyrået South West News Service (SWNS).

- Man har jo hørt en del historier om elektroniske sigaretter som eksploderer, så det var egentlig ikke så overraskende, sier 29-åringen.

- Bekrefter mine mistanker

Heldigvis var det bare senga og gulvet som ble skadd i ulykken. 29-åringen forklarer at han måtte bruke resten av dagen til å skrape bort smeltet plast fra soveromsgulvet.

Dom sier at han kjøpte den elektroniske sigaretten for ti pund - rundt 137 norske kroner - i en billigbutikk i bydelen Deptford.

- Jeg har lenge lurt på om produktene er falske, og det som nå har skjedd, bekrefter mine mistanker, sier han til SWNS.

Til tross for skrekkopplevelsen har 29-åringen ingen planer om å slutte å dampe, men han kommer ikke lenger til å kjøpe de billigste produktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer