Freia:

- Aldri opplevd liknende

Espen Holt (53) raser mot Freia etter ekkelt funn i sjokoladen.

PAPIRLAPP: Espen Holt sier han fant en lapp med klokkeslett og produksjonsnummer i Monolitt-sjokoladen fra Freia. Foto: Privat
PAPIRLAPP: Espen Holt sier han fant en lapp med klokkeslett og produksjonsnummer i Monolitt-sjokoladen fra Freia. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den siste tida har Dagbladet avdekket flere tilfeller av feil i Freias produkter, blant annet funn av fremmedlegemer og feil merking av sjokolade.

Etter dette har Espen Holt (53) tatt kontakt med Dagbladet - for å fortelle om sin opplevelse med Freia for to år siden.

- Jeg synes det er urovekkende at det er såpass mange historier om dette. Det overrasker meg, sier han til Dagbladet.

Holt kjøpte en Monolitt-sjokolade i mai 2021, og merket fort at noe ikke var som det skulle. Da han tok en bit av den gamle klassikeren, skal han ha oppdaget en papirlapp som lå presset inn i sjokoladen.

- For meg så det ut som en lapp med det jeg antar er batchnummer med klokkeslett 14:56. Jeg har aldri opplevd liknende. Det var en veldig spesiell opplevelse, sier han.

- Bånn i bøtta

Samme dag sendte Holt en e-post til Freia, med bilder av sjokoladen og papirlappen.

- Jeg ble møtt av en kundeservice jeg mener er bånn i bøtta. Det var helt sjokkerende. Jeg fikk et standard, generisk svar, sammen med en beskjed om å sende inn produktet og fremmedlegemet. Da ble jeg oppgitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.