Alene med å bruke Gore-Tex

Det norske skomerket Alfa gjør comeback med en ny serie skisko.

LEKKER DESIGN: Alfa forsvarer de høye prisene med bruk av blant annet Gore-Tex, noe de er alene om i skiskomarkedet.  Foto: THOMAS STRZELECKI
LEKKER DESIGN: Alfa forsvarer de høye prisene med bruk av blant annet Gore-Tex, noe de er alene om i skiskomarkedet. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Du brukte sikkert Alfa-skisko da du var liten,» er det første vi får høre under presentasjonen av det 80 år gamle norske skomerkets serie med nye skisko, som lanseres høsten 2014.

Det husker vi ikke, og for å være helt ærlig har vi egentlig ikke noe spesielt forhold til merket. Akkurat dét ønsker Alfa å gjøre noe med neste sesong: De vil gjøre merket til førstevalget når du tenker skisko.

Dårlig glid? Slik smører du skiene riktig

Stor satsning til høsten

Det betyr et comeback til høsten med ny logo, ny merkevare og ny produktdesign. For mens de for øyeblikket er de mer kjent for sine «ekstreme» skistøvler beregnet for veldig kalde og krevende forhold, samt uniform- og vernesko og fjellstøvler, skal det nå satses på et større sortiment med skisko.

Håpet er å ta markedsandeler fra Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol og Salomon.

Se bilder av den kommende kolleksjonen her:

De eneste

Alfa sier de er alene om å bruke Gore-Tex i sine skisko, også de skoene selskapet har på markedet nå. Det betyr at de som er ute etter vanntette skisko med gode pusteegenskaper kan glede seg – såfremt du har god råd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer