Allsidig Bluetooth-høyttaler

Vil du ha musikk på sykkelturen, i parken, på stranda eller rundt leirbålet? Da kan Turtle Shell være noe for deg.

SKILPADDE:  Designet er inspirert av skilpaddens ryggskjold, men ligner mer en futuristisk romstasjon.   Foto: Produsent
SKILPADDE: Designet er inspirert av skilpaddens ryggskjold, men ligner mer en futuristisk romstasjon. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Outdoor Tech har fått fullfinansiert Kickstarter-prosjektet Turtle Shell, en Bluetooth-høyttaler ment for bruk der det måtte passe deg, og da spesielt utendørs og ikke minst på en sykkel.

Sett den på kamerastativ

Takket være et feste du kjøper separat, kan Turtle Shell festes på alt fra barnevogner til sykler, i tillegg til at festet også er klargjort for nesten alle typer kamerastativer, som for eksempel denne. Produsenten sier dette er den første Bluetooth-høyttaleren som gjør det. Det er også mulig å feste en karabinkrok på den, så du kan la Turtle Shell dingle fra ryggsekken på tur i marka.

Flere bilder her:

Passer norsk vær

Turtle Shell-høyttaleren skal tåle værmessig juling inntill en viss grad, og kan fint brukes på sykkelturer i regnvær eller få litt vann på seg på stranda. Den har innebygd mikrofon for samtaler, har rundt 10 timers batteritid og lades opp på to timer med USB. Den kommer også med en tilhørende 3,5mm-kabel hvis du ikke vil bruke Bluetooth.

Les: Denne høyttaleren kan du bruke i dusjen

Bråkmaker

Høyttaleren kommer opp i 100 dB, og siden designet gjør at lyden spres i alle retninger, vil du også tiltrekke oppmerksomhet fra alle kanter. Det er ikke sikkert turfolket vil juble hvis du raser forbi dem på sykkel med Slayer på full guffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer