Testprodukter vinteren 2020

Alt du trenger til vinterferie-aktivitetene

Dinside har samlet opp fritidsproduktene vi har testet som passer perfekt til vinterens uteaktiviteter.

PRODUKTENE DU TRENGER: Piggsko, skisko og skidress er noe av det du kanskje trenger til vinterferien. Se Dinsides tester av dette og mange andre fritidsprodukter i saken under. Foto: Per Ervland og Eilin Lindvoll.
PRODUKTENE DU TRENGER: Piggsko, skisko og skidress er noe av det du kanskje trenger til vinterferien. Se Dinsides tester av dette og mange andre fritidsprodukter i saken under. Foto: Per Ervland og Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De kommende to ukene tar mange nordmenn vinterferie, og selv om vinteren har vært så som så mange steder i landet, er det nok en del som vil benytte ferien til ski og andre vinterlige aktiviteter.

Er du én av dem, er det lurt å være både godt kledd og skodd for forholdene.

Dinside tester mange fritidsprodukter gjennom ett år, og her er en oppsummering av det du kanskje trenger nettopp denne vinteren:

Ullundertøy

Når temperaturen kryper nedover, er det godt å ha et ullag innerst mot kroppen, også ved høyintensitetstrening ute om vinteren.

Ull som passer til trening har vi nylig testet.

Det var lite som skilte ullundertøyene, men noen detaljer ble utslagsgivende.

Superundertøy

Foretrekker du heller superundertøy, har Dinside også testet dette denne vinteren.

Det beste superundertøysettet fikk terningkast seks, mens det dårligste måtte nøye seg med en treer.

Felleski

De siste tre årene har Dinside testet felleski: I 2017 testet vi ski i folkeklassen, i 2018 ble racing-felleski lagt under lupen, mens i 2019 var det igjen folkets favoritt som skulle kåres.

Felleskitestene krever Dagbladet Pluss-abonnement.

Selv om det ble delt ut varierende terningkast, er det noen ski som passer bedre for noen enn andre. Derfor bør du lese anmeldelsene nøye før du bestiller ditt foretrukne par.

Piggsko

Foretrekker du heller å ta beina fatt, kan det være lurt med et par gode piggsko, ettersom stien og skogbunnen kan ha et holkelag nå om vinteren.

Da Dinside testet piggsko i vinter, var det noen par som hadde særdeles godt grep, men som til gjengjeld slett ikke var gode på foten. Andre par føltes gode, men ga ikke godt nok feste på holkeføret.

Hansker

Enten du sykler, løper eller går på ski om vinteren, er det greit å holde hendene varme.

Derfor har vi testet såkalte hummerhansker under både vintersykling og langrennsturer.

Skidress

I fjor testet Dinside skidresser fra Swix og Dæhlie, både i øvre og nedre prisklasse.

Målet var å finne ut hvor mye bedre skidress du fikk ved å legge ut noen ekstra hundrelapper, og resultatet overrasket oss.

Skisko

Vinteren 2019 testet vi også skisko.

Testpersonene var helt enige om testvinneren, selv om de testet uavhengig av hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer