Coronavirus

Appen for gode gjerninger

Appen Goodify organiserer frivillig arbeid, og setter dem som trenger hjelp i kontakt med noen som kan hjelpe.

STORT OG SMÅTT: På appen Goodify er det mange som utlyser at de trenger hjelp med å handle matvarer eller andre ting. Foto: Shutterstock
STORT OG SMÅTT: På appen Goodify er det mange som utlyser at de trenger hjelp med å handle matvarer eller andre ting. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Coronaviruset har snudd livet til mange nordmenn fullstendig på hodet. Den nasjonale krisen vi alle befinner oss i har gjort hverdagen utfordrende på flere vis, og mange sliter med å få hjula til å gå rundt. Dagens app-tips kan i så fall være verdt å sjekke ut, hvis du befinner deg i denne stadig voksende gruppa.

Appen det dreier seg om, Goodify. Den er norskutviklet, og har som formål å sette mennesker som trenger en hjelpende hånd i kontakt med mennesker som vil gjøre gode gjerninger. I løpet av den relativt korte tiden siden lansering i 2018, har den rukket å få mer enn 30.000 registrerte brukere.

Bak appen står Goodify AS, et ideelt selskap som mottar støtte blant annet fra Kavlifondet og en rekke store norske selskaper.

Slik funker det

Appen opererer med det de kaller «gode gjerninger», og det fins sånn sett få begrensinger for hva som utlyses i appen. Det er dessuten enkelt å registrere seg, det eneste som kreves er en epost-adresse og et passord.

Skal du derimot begynne å hjelpe andre må du registrere mobilnummer og grunnleggende personlig informasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer