Tekno-ryktebørsen

Apple-lekkasje kan ha avslørt ny satsing

Her kommer en ny neve rykter og spekulasjoner om hva teknologiselskapene jobber med bak lukkede dører.

APPLE STUDIOPODS?: Siden 2018 har forskjellige kilder spredd rykter om en over-ear hodetelefonvariant fra Apple. En glipp fra Target i USA ga denne uka enda mer grobunn for spekuleringen. Foto: skjermdump/MacWorld
APPLE STUDIOPODS?: Siden 2018 har forskjellige kilder spredd rykter om en over-ear hodetelefonvariant fra Apple. En glipp fra Target i USA ga denne uka enda mer grobunn for spekuleringen. Foto: skjermdump/MacWorld Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår serie «Tekno-ryktebørsen» tar vi for oss noen av de store snakkisene i teknologiverden, som ikke alltid er bekreftet av produsentene. Dette er altså teknologi som bare kanskje kommer til det norske markedet.

#1: PSVR 2

Enten du har latt deg fascinere av Virtual Reality-gaming eller ei, så kan det i alle fall virke som Sony liker konseptet.

Nå er nemlig patenttegninger av det som muligens er den nye kontrollen som vil følge med PSVR 2 (PlayStation Virtual Reality 2), ute på patentbiblioteket Patentscope.

PSVR kom på markedet en god stund etter at PS4 kom på markedet, faktisk hele tre år etter konsollen i seg selv.

Sånn sett er det usannsynlig at PSVR2 vil bli lansert sammen med PS5-konsollen som forventes i salg mot slutten av året.

Det er allikevel spennende, i alle fall med tanke på hvor godt vi likte den første generasjonen PSVR.

I patentsøknaden er beskrivelsen av teknologien følgende:

Kontrollenheten blir brukt på hånden til en bruker og inkluderer: et flertall sensorenheter som oppdager brukerens fingre; og en sensorstøttedel som støtter sensorenhetene. Støttedelen støtter sensordelen slik at avstanden mellom de sidestilte sensorenhetene kan bli byttet ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer