Baselworld 2017

Årets heftigste luksusklokker

– Fra øverste hylle på verdens viktigste klokkemesse.

"FLY ME TO THE MOON": MB&F "Destination Moon". Foto: produsenten.
"FLY ME TO THE MOON": MB&F "Destination Moon". Foto: produsenten. Vis mer
Publisert

For klokkeinteresserte er årets første måneder de mest interessante. Under de årlige klokkemessene SIHH og Baselworld, presenteres majoriteten av årets nyheter.

I tillegg til å gi et bilde av årets klokketrender, finner vi også noen av de mest kompliserte, ekstravagante og eksklusive mekaniske klokkene, som er å oppdrive.

Tøffingen

Enten man liker klokkene eller ikke – Rolex har lenge vært urindustriens ukronede konge. Årets nyhet er en splitter ny utgave av heftige Sea-Dweller, som tradisjonelt har vært Rolex sin mest kapable profesjonelle dykkerklokke.

Sea-Dweller-modellen feirer 50 år i år, og med rød skrift på urskiven, refererer merket til de tidligste klokkene som bar dette navnet. Det robuste designet med heliumventil, sørger for at uret er vanntett helt ned til 1.220 meter. Prisen krever imidlertid enda flere siffer, og er rett nord for 100.000 kroner.

Connoisseuren

Om klokketronen har en utfordrer, er det utvilsomt ærverdige Patek Philippe. Med historiske røtter tilbake til 1839, regnes merket av mange for å være verdens mest prestisjetunge urprodusent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer