Test: Garmin Vivosport

Både for trening og fritid

Garmin Vivosport er ikke for deg som kun vil ha en aktivitetsmåler - men for deg som i tillegg vil ha litt treningsinformasjon.

GARMIN VIVOSPORT: Garmin er mest kjent for sine treningsklokker - og i denne aktivitetsmåleren er det også lagt opp til å tilfredsstille deg som trener litt, i tillegg til daglig aktivitetsmåling. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GARMIN VIVOSPORT: Garmin er mest kjent for sine treningsklokker - og i denne aktivitetsmåleren er det også lagt opp til å tilfredsstille deg som trener litt, i tillegg til daglig aktivitetsmåling. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne testen er gjort i forbindelse med en samletest av aktivitetsarmbånd vinteren 2018. Du kan lese oppsummeringen her.

God skjerm ute

Skjermen til Garmin Vivosport synes vi gjør en bedre jobb ute enn inne, i motsetning til Fitbit Alta HR hvor erfaringene er stikk motsatt.

Garmin-armbåndet er et av de som vi synes sitter best og er mest komfortabelt på armen, i alle fall så passer de vår arm godt.

Vi synes imidlertid at skjermen er litt liten, i alle fall tatt i betraktning av at klumpen som klokkeenheten utgjør, faktisk er ganske stor. Den brede rammen i ytterkant av skjermen kunne med fordel blitt brukt til en større skjermflate.

Vi liker at du kan tilpasse hvilken informasjon og tjenester du vil på klokka. Du kan blant annet velge å styre musikken derfra - det funker fint, og det er en kjekk funksjon både til tur og trening.

Mye info - på godt og vondt

Vi har tidligere vært kritiske til appen Garmin har til treningsklokkene sine. Det er i det hele tatt veldig mange innstillinger og veldig mange muligheter. Garmin har gjort en del endringer, så dette har blitt mye bedre, men den havner fortsatt ikke i kategorien superenkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer