Test av vintersko for barn 2019-2020

Beste vintersko for barn

Stor forskjell fra best til verst i test av vintersko for barn.

ECCO ER BEST: Ecco Snow Mountain vinner test av vintersko for barn for sesongen 2019/2020. Ifølge testen skal de holde barna både tørre og varme på beina. Foto: Ecco
ECCO ER BEST: Ecco Snow Mountain vinner test av vintersko for barn for sesongen 2019/2020. Ifølge testen skal de holde barna både tørre og varme på beina. Foto: Ecco Vis mer
Publisert

I fjor var det Sorel og Superfit som gikk av med seieren i test av vintersko for barn, og vintersesongen 2017/2018 var det Superfit og Viking som ble utropt til de beste.

Nå har svenske Testfakta kommet med resultatene av test av årets vintersko for barn - og nå er det en ny konge på tronen.

De har testet sko fra Ecco, Treksta, Superfit, Viking, Eurosko, Stadium og Lejon.

Ecco er best

I år er det Ecco som får beste score blant årets testutvalg. Vinnerskoen er Ecco Snow Mountain.

Det har vært en lang og noe kronglete vei opp til toppen av pallen for Ecco. For to år siden havnet de på sisteplass i Testfaktas vinterskotest, med dårligst score av alle testproduktene på vanntetthet.

I fjor fikk de veldig gode resultater på alle testene og ville endt opp som en av de aller beste i testen- men da Testfakta fant spor av miljøgifter i skoene så ble de stående uten totalkarakter - og seieren gikk dermed til Superfit og Sorel.

Ecco forklarte den gang funnet av miljøgiftene med at den testede skoen var fra en prøvekolleksjon, og Ecco ble faktisk også friskmeldt ved en seinere måling av et nytt skopar fra butikkene. Men Testfakta besluttet at de på grunn av forklaringen om at dette var fra en prøvekolleksjon, heller ikke kunne være sikre på at de øvrige kvalitetene ved skoene var de samme som ved ordinære sko som selges i butikk, så de valgte å ikke gi Ecco en totalkarakter. Og dermed gikk topplasseringene til andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer