Prissjekk på sesongkort

Bestill tidlig - spar 4124 kroner

Kjøper du sesongkort til ditt foretrukne skisenter innen spesielle datoer i høst, kan du gjøre turene i skibakken billigere denne vinteren.

BLI MED I WC-LØYPA: Bli med utforsyklist Knut Løkås ned utforløypa på Hafjell, og gled deg til vinteren. Video: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten har så vidt begynt, og da er det ikke mange som allerede tenker på neste årstid, men dét kan du gjøre lurt i å gjøre - spesielt hvis du elsker å kjøre nedover alpinbakkene på brett eller ski.

Du kan nemlig spare en god del penger på å kjøpe sesongkort hos skisentrene tidlig på høsten og få en såkalt «tidlig-rabatt».

I tillegg vil sannsynligvis coronaviruset og reiseråd prege oss både nasjonalt og internasjonalt utover høsten og vinteren, og de som har pleid å ha en tur til Alpene i løpet av sesongen, må kanskje se langt etter denne i 2021.

Kan åpne allerede i november

Det er faktisk ikke så lenge til skiheisene og -bakkene åpner for publikum her til lands:

- Tradisjonelt sett pleier de større anleggene å åpne en gang tidlig eller medio november, men dette er helt avhengig av forholdene for snølegging i høst. Vi trenger stabile kuldegrader over en lengre periode for at det skal være økonomisk forsvarlig å starte snøproduksjonen, sier generalsekretær Camilla Sylling Clausen i Alpinanleggenes Landsforening til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer