Billige fritidsprodukter

Man må ikke nødvendigvis kjøpe dyrt til jul. Her er 15 sport-, villmarks- og fritidsprodukter under 200 kroner som du finner på nettet, noen av dem med kampanjepris.

NOE FOR ENHVER: Har du mange fritidsinteresserte familiemedlemmer du må gi gaver til, kan du muligens finne noe her.  Foto: Produsent
NOE FOR ENHVER: Har du mange fritidsinteresserte familiemedlemmer du må gi gaver til, kan du muligens finne noe her. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle venner eller familiemedlemmer man trenger å kjøpe dyre gaver til, selv de man liker. Og er de av friluftsvarianten har vi muligens noen gode tips til deg.

Ta i betraktning av at dette er billige produkter, selv om noen av dem også er rabatterte.

Les: Her er hva sportsbransjen tror vi ønsker oss til jul

Ruteknuser

Du kan liksom ikke gå feil med en kniv. DraUt har tilbud på en Jeep-redningskniv beregnet for bil, med beltekutter og ruteknuser-funksjoner, i tillegg til et LED-lys.

Kjenner du noen som ikke liker Bear Grylls? Ikke vi heller. Greit, han jukser litt under opptakene ute i villmarken, men hvem bryr seg. Vi hadde i alle fall blitt glade for en Bear Grylls Knife Scout Compact, ideell for å kutte tau og takle hissige rovdyr. Blant annet.

Les: Gode elektronikkgaver som koster under 500 kroner

Swiss Army knife

Det er vanskelig å bomme med en klassisk Swiss Army knife til en litt eldre gutt. Victorinox Spartan 2012 har alle de klassiske funksjonene, og koster bare 129 kroner.

Her kan du se alle 15 produktene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer