Test av termokopper 2020

Billigkoppen imponerer stort

Billig er best i stor test av 15 termokopper.

TEST AV TERMOKOPPER: Ikea og Thermos er best i test av 15 termokopper. Det er enorme forskjeller mellom best og dårligst. Alle foto: Kristin Sørdal
TEST AV TERMOKOPPER: Ikea og Thermos er best i test av 15 termokopper. Det er enorme forskjeller mellom best og dårligst. Alle foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

På vei til jobb; på vei til hytta eller på langtur; til bruk på jobb eller hjemme; i bilen eller på bussen; på fotballkamp med poden eller rett og slett på tur i skog og mark?

Termokoppen har mange bruksområder, uansett hva du fyller på den eller hvor du bruker den.

Vi har testet 15 termokopper fra 50 til 370 kroner.

Og for å ta det beste først: Billigkoppen fra Ikea imponerer stort og er, sammen med den mye dyrere merkekoppen fra Thermos, best av alle til å holde på varmen.

Vi har testet kopper fra Ikea, Clas Ohlson, Europris, Thermos, Invite, Camelbak, Kambukka, Stanley, Eva Solo, Bodum og Lifeventure.

Lenger nede i artikkelen kan du se en tabell med fakta om priser og volum, samt målinger av hvordan koppene presterer i temperaturtestene.

Europris Cuisine termokopp

Dette er den desidert dårligste koppen i testen. Etter tre timer i innetemperatur holder de beste koppene fremdeles 81 grader, men her er Europris-koppen nede i 44 grader. Og etter tre timer ute i 3-4 minusgrader holder de beste koppene 79 grader. Europris-koppen er nede i 31 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer