Blåser opp madrassen på fem pust!

Dette ser ut som en spøk.

Vi talte på videoen, fem blås og madrassen var full. Foto: Windcatcher
Vi talte på videoen, fem blås og madrassen var full. Foto: Windcatcher Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prosjektet Windcatcher kom vi over på kickstarter. Og filmen som følger prosjektet overbeviser, selv om beskrivelsen virker for god til å være sann.

For her har altså oppfinnerne kommet opp med en løsning som gjør at du kan blåse inn i en trakt på luftmadrassen, og fylle den med kun få pust. En svært forlokkende løsning sammenlignet med de tradisjonelle luftmadrassene med ventiler som fylles av spytt, er tunge å blåse i og vel så tunge å tømme for luft igjen.

Støttet av mer enn tusen personer

I skrivende stund har flere enn tusen personer bidratt til prosjektet, og Ryan Frayne, som er en av mennene bak, kan nok fornøyd konstatere at de i god tid før fristens utløp har fått inn langt mer penger enn de ønsket seg.

Hva er alternativet?

Oppfinnerne har laget en luftpute og en madrass, som skal prises til henholdsvis 50 og 100 dollar, pluss 20 dollar for å sende varene til mottakere utenfor USA. Det tilsvarer 291 kroner for puten, 582 for madrassen og 116 for forsendelsen.

Vi kjenner ikke til tilsvarende produkter, men selvsagt finnes det allerede et stort antall madrasser og liggeunderlag som i ulik grad benytter luft for komfort. Her er noen du får nå, flere er selvoppblåsbare eller har innebygde pumper:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer