Blir dette verdens råeste kjøleboks?

Coolest Cooler gjør braksuksess på Kickstarter.

SMOOTHIE I PARKEN? Coolest Cooler gjør det enkelt å lage en smoothie til barna og kanskje noe sterkere til deg.  Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM
SMOOTHIE I PARKEN? Coolest Cooler gjør det enkelt å lage en smoothie til barna og kanskje noe sterkere til deg. Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede har kjørt Norge på langs i sommer med en god, gammeldags kjøleboks beregnet for bruk i bil. Den er helt ok i bruk, og gjør det den skal - selv om det ikke er voldsomt med plass til mat og drikke.

Følgelig ble vi nysgjerrige på en fersk braksuksess på Kickstarter. Den promoveres som en kjøleboks for det 21. århundre, og, vel, gjør det meste bortsett fra å koke kaffe.

Coolest Cooler ba om 50.000 dollar i finansiering, men har etter noen dager allerede oppnådd åtte millioner dollar fra over 40.000 bidragsytere.

Billig er best: NAF sin test av kjølebokser

Hva gjør den så spesiell?

BLENDER: Ja, selve blenderen følger med i prisen.  Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM
BLENDER: Ja, selve blenderen følger med i prisen. Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM Vis mer


Hva er det som har utløst denne voldsomme interessen? Jo, noe har sikkert med at amerikanerne tar sine kjølebokser på alvor, men mest av alt handler det om at Coolest Cooler gjør så mange ting på én gang.

Kjøleren, som kan lades hjemme eller i bilen, kommer med innebygget blender på topplokket (ja, selve blenderen følger også med). Og siden du har du muligheten til å dele opp den 57 liter store kjøleren i to avdelinger, kan du fylle én av dem med is og resten med alskens godsaker.

Hva mangler du, da? Jo, musikk.

Slik kjøler du ned ølflasken i en fei

Lad og spill musikk

VANNTETT HØYTTALER: Kjøleren har avtagbar høyttaler. flaskeåpneren ser du til høyre på bildet.  Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM
VANNTETT HØYTTALER: Kjøleren har avtagbar høyttaler. flaskeåpneren ser du til høyre på bildet. Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM Vis mer


Du kan nemlig bruke kjøleren som musikkspiller da den kommer med egen vanntett og avtagbar Bluetooth-høyttaler. Vi vet lite om hvor god lyden er, men tipper du ikke skal forvente all verden. Coolest Cooler har også USB-utgang for - tipper vi - nødlading av elektronikk.

Mer? Jo, den kommer med LED-lys inni kjøleren så du ser forskjell mellom vodkaen og vannet om kvelden, den har innebygget rom for tallerkener og bestikk på topplokket, som dessuten kan brettes ut. (Ja, fire tallerkener og en keramisk kniv følger også med i prisen).

Brede dekk

PLASS TIL MER: Takket være stroppene kan du få med deg en del ekstra bagasje.  Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM
PLASS TIL MER: Takket være stroppene kan du få med deg en del ekstra bagasje. Foto: COOLETSKICKSTARTER.COM Vis mer


Coolest Cooler har også stropper som gjør at du kan frakte ekstra bagasje på toppen, og kommer med brede dekk som skal takle sand bedre enn sine konkurrenter. Og selvsagt har den flaskeåpner ...

Hva med pris? Jo, for 1.700 får du tilsendt til Norge (rundt 600 for frakt). Med norsk moms på toppen, ender du opp en total på rundt 2.200 kroner. Coolest Cooler skal etter planen skipes neste februar.

Her kan du se reklamen:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer