Ikke send dette i posten

- Bowlingkula fikk en voldsom fart ned og ut i terminalen

Posten opplever at mye rart blir sendt via dem hele året.

IKKE BOWLINGBANE: Til høyre ser du spiralrutsjebanene i Postens logistikksenter i Oslo, hvor ei feilpakket bowlingkule fikk en forrykende fart ned og ut i terminalen. Foto: Posten.
IKKE BOWLINGBANE: Til høyre ser du spiralrutsjebanene i Postens logistikksenter i Oslo, hvor ei feilpakket bowlingkule fikk en forrykende fart ned og ut i terminalen. Foto: Posten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av desember vil 50 millioner brev og småpakker passere Postens sentraler. I tillegg sender vi fire millioner større pakker.

Det tilsvarer en økning i antall postsendelser på cirka 30 prosent i julemåneden, og blant disse brevene og pakkene befinner det seg mye rart, som kan føre til direkte farlige situasjoner.

- Jeg har hørt om noen som sendte ei bowlingkule i en altfor dårlig emballasje, forteller John Eckhoff, pressesjef i Posten Norge AS.

På Postens terminaler blir pakkene behandlet industrielt, og det innebærer blant annet at de forlater pakkebåndet og sendes ned spiralrutsjebaner.

- Den bowlingkula fikk visstnok en voldsom fart ned og ut i terminalen, fortsetter Eckhoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer