Butikk i Australia:

Brødtabben går verden rundt

Butikken slang brødet på langs i brødskjæremaskinen. Nå går bildet viralt.

UVANLIG: Brødet kommer som oftest i mange, tynne skiver når man kjøper det i butikken. Det var ikke tilfellet hos denne butikken i Brisbane. Foto: Reddit
UVANLIG: Brødet kommer som oftest i mange, tynne skiver når man kjøper det i butikken. Det var ikke tilfellet hos denne butikken i Brisbane. Foto: Reddit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange synes brødmaskinene i butikken er en genial oppfinnelse. Du kan ta med brødet hjem, ferdig oppskåret i tynne, delikate skiver.

Som regel får man mellom 15-20 skiver ut av brødet når man kutter det opp i butikken, dersom man legger brødet på tvers før det går gjennom maskinen, vel å merke.

Det motsatte skjedde i en av supermarkedkjeden Woolworths butikker i Brisbane i Australia nylig.

- Dette hadde jeg kjøpt

En forferdet kunde la raskt ut bilder på Reddit av brødene, som ikke var skjært opp på tvers, men på langs - i lange og tjukke skiver.

På bildet kan man se flere brød som er kuttet opp på forhånd av butikken, og som ligger klare i butikkens bakeriavdeling.

Bildet har fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og på Reddit er reaksjonene overraskende positive.

«En nyvinning kommer snart på en Woolworth-butikk nær deg. Laaaaaangt oppskåret brød», skriver en tydelig begeistret bruker.

Flere peker på at de lange, tjukke skivene faktisk er godt egnet til å lage seg en feit og god sandwich. Noen tar også til orde for at kjeden burde selge brød på denne måten på fast basis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer