Brøytemelding tar av

- Det må være en ordentlig grinebiter som tror han kan gjøre jobben bedre selv.

JOBB: Er du rett person kan du bli kollega med Alexander Johnsen-Næss, som forøvrig går med shorts hele året. Foto: Tom Erik Dahl
JOBB: Er du rett person kan du bli kollega med Alexander Johnsen-Næss, som forøvrig går med shorts hele året. Foto: Tom Erik Dahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brøyting er et hett tema blant de aller fleste av oss. Spesielt i disse dager da hele den sørlige landsdelen har snødd ned.

Etter å ha lest en klage på dårlig brøyting i Sandefjord, bestemte daglig leder i entreprenørfirmaet Carl C. Fon, Jørn Johannessen seg for å ta til motmæle på humoristisk vis:

- Ser noen synes det er litt dårlig brøytet i dag. Vi i Carl C. Fon har en del brøyting og ønsker å tilby å betale for sertifikat på hjullaster til en av de som klager på brøytingen i dag. Vi trekker en heldig vinner og kan samtidig tilby jobb som brøytesjåfør. Litt ugunstig arbeidstid, og dårlig lønn må forventes, skrev han på en lokal Facebook-gruppe.

Det var Sandefjords Blad som omtalte saken først.

Sigrid Johanne Slagstad fikk en tøffere start på dagen enn forventet. Reporter: Karolina Rusov-Hansen / Dagbladet TV. Video: Sigrid Johanne Slagstad. Vis mer

Sponser lappen

Johannessen forteller at det hele startet som ironi, men mener alvor at det er jobbmuligheter i firmaet.

Lønna er heller ikke dårlig, ifølge ham, og hjullastersertifikat kan firmaet stå for.

- Men det er ugunstig arbeidstid, vi er mye ute på natta, og man må huske at det snør både på julaften og nyttårsaften, sier han.

Innlegget har fått et tresifret antall reaksjoner og kommentarer siden det ble lagt ut onsdag.

Travelt

- Mange har meldt seg interessert, men de avslører seg når de legger ved et smilefjes på kommentaren. Skal man få jobben, må man være en ordentlig grinebiter, som tror han kan gjøre jobben bedre selv, sier Johannessen med glimt i øyet.

Han kan for øvrig melde om travle dager på jobb for tida.

- Vi kjører på skift, men man må jo sove noen timer og, rapporterer den blide sandefjordingen.