Burger King på døra

Ett år etter at McDonalds lanserte hjemlevering, kan du få Burger King på døra.

BURGER KING PÅ DØRA: Ett år etter at McDonalds startet med hjemlevering, kan du nå også få burger fra Burger King på døra. Foto: NTB scanpix
BURGER KING PÅ DØRA: Ett år etter at McDonalds startet med hjemlevering, kan du nå også få burger fra Burger King på døra. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ett år siden nyheten om at McDonalds startet samarbeid med Foodora for hjemlevering.

Nå kommer Burger King på banen med hjemlevering i flere norske byer. Også deres levering vil foregå med samme selskap som McDonalds, altså Foodora.

Tidligere i år gikk Burger King forbi McDonalds i antall restauranter i Norge, og det er altså Burger King som er den største burgerkjeden i Norge nå.

Her kan du få levert Burger King-mat på døra

Burger King åpner med hjemlevering i følgende norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Lillestrøm, Lørenskog og Strømmen.

- Vi er svært stolte av å kunne lansere vår første hjemleveringstjeneste i Norge, med Foodora. I første omgang åpner vi for hjemlevering i de største byene. Men dette er bare første steg. Tjenester som Foodora er i vinden om dagen, og det er Burger King også. Nå kan vi være tilgjengelig for enda flere gjester. Jeg tror dette blir en god match, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik, i en pressemelding.

I de aktuelle byene er tilbudet allerede tilgjengelig.

- Våre gjester kan allerede nå benytte seg av den nye tjenesten, avtalen har vært gjeldende fra mandag forrige uke. Vi har brukt den første uken på trene på god leveranse sammen med Foodora, forteller markedssjef Heidi Moss i King Food, til Dinside.

Utviklet spesiell pommes frites for hjemlevering

Ifølge burgerkjeden vil alle produkter som egner seg for hjemlevering bli gjort tilgjengelig via foodoras bestillingstjeneste på app og på nett.

Produktene kan bestilles hver for seg, eller som meny.

- Vi gleder oss til å kunne levere flammegrillet Whopper, Veggie King og en rekke andre gode måltider hjem til folk. Vi har fått utviklet en egen pommes frites som beholder sprøheten og egner seg bedre til hjemlevering. Jeg tror dette vil bli en suksess, forteller Sandvik.

- Lykke til

Da McDonalds lanserte hjemlevering, var det først kun tilgjengelig i Oslo. Seinere har de utvidet, slik at du nå kan få levert burger fra McDonalds også i Trondheim og Bergen.

- Det har vært et vellykket pilotprosjekt, og vi ser på muligheten for å utvide til flere steder, sier Kristina Johansen, kommunikasjonssjef i McDonalds i Norge, til Dinside.

Hun sier hun imidlertid ikke kan si noe mer om dette på nåværende tidspunkt.

- Vi ønsker Burger King lykke til, legger Johansen til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer