Burger King på døra

Ett år etter at McDonalds lanserte hjemlevering, kan du få Burger King på døra.

BURGER KING PÅ DØRA: Ett år etter at McDonalds startet med hjemlevering, kan du nå også få burger fra Burger King på døra. Foto: NTB scanpix
BURGER KING PÅ DØRA: Ett år etter at McDonalds startet med hjemlevering, kan du nå også få burger fra Burger King på døra. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ett år siden nyheten om at McDonalds startet samarbeid med Foodora for hjemlevering.

Nå kommer Burger King på banen med hjemlevering i flere norske byer. Også deres levering vil foregå med samme selskap som McDonalds, altså Foodora.

Tidligere i år gikk Burger King forbi McDonalds i antall restauranter i Norge, og det er altså Burger King som er den største burgerkjeden i Norge nå.

Her kan du få levert Burger King-mat på døra

Burger King åpner med hjemlevering i følgende norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Lillestrøm, Lørenskog og Strømmen.

- Vi er svært stolte av å kunne lansere vår første hjemleveringstjeneste i Norge, med Foodora. I første omgang åpner vi for hjemlevering i de største byene. Men dette er bare første steg. Tjenester som Foodora er i vinden om dagen, og det er Burger King også. Nå kan vi være tilgjengelig for enda flere gjester. Jeg tror dette blir en god match, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik, i en pressemelding.

I de aktuelle byene er tilbudet allerede tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer