Campingtilbehøret

Dette vil du ha med deg på tur.

LYKKE: Tenk å sitte og fiske i en sånn?  Foto: Produsent
LYKKE: Tenk å sitte og fiske i en sånn? Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye man kan ta med seg på camping, noe er helt nødvendig, andre bare veldig fristende. Her er fem saker hentet fra det store verdensmarkedet. Fristende?

Alt-i-ett

Kanskje en MacGyver-vennlig «alt-i-ett-dings» kan være fornuftig. Etóns Scorpion produserer strøm enten ved solcellepanelet eller ved sveiva, og gir deg lommelykt, radio, USB-lading til mobil, har AUX-inngang for andre musikkilder og kan festes til ryggsekken med en stor karabinkrok. Den kan også brukes som flaskeåpner.

Koster bare rundt 300 kroner, men det er ikke bare å bestille for nordmenn. Skal du handle fra produsenter som ikke sender til Norge, finnes imidlertid hjelp. Les mer om en av disse frakttjenestene

12 timer med lys?

Vil du ha en kraftigere lyskilde til campingturen, kan Brunton Wow Lantern Flashlight være noe. LED-lyset avgir 40 lumens, og produsenten hevder den skal vare i tolv timer. Spesielt pen er den ikke.

Den koster heller ikke allverdens, rundt 175 kroner før fraktkostnader. Også her må du bruke frakttjenester av typen vi lenker til over.

Varm dusj

En 20-liters dusj som varmes opp i sola vil gi deg rundt åtte minutter med varmt vann, og vil passe for deg som absolutt må ha en varm dusj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer