Fredagstaco:

Dårlig nytt: - Ikke nok

Tacofavoritten skulle komme i butikk denne uka, men den glimrer fortsatt med sitt fravær.

OSTEDIPP: Santa Maria-dippen skal være på vei, men i meget begrensede mengder. Foto: Produsenten
OSTEDIPP: Santa Maria-dippen skal være på vei, men i meget begrensede mengder. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Det går ikke veien for dem som er glad i å dyppe sine nachos i Santa Maria nacho cheese style dipp.

Først var det leveringsproblemer i forbindelse med covid et par år tilbake, og så ble dippen trukket fra markedet i september i fjor etter funn av en skadelig bakterie. Siden den gang har det lyst tomme hull mot oss fra stedet der dippen skulle stå i butikken.

Et par uker tilbake kunne Stian Hvaal Møller, administrerende direktør i Paulig, som eier Santa Maria, fortelle DinSide at de håpet å kunne levere noe mot slutten av måneden.

Vi har lett, men selv om kalenderen sier februar har vi fortsatt ikke kommet over dippen i butikk.

Har du? Da blir vi glad om du tipser oss!

For den skal være på vei, ifølge Møller.

OSTEEDIPP: Om du er av dem som savner ostedippen, finnes det alternativer, både fra Eldorado på Kiwi og Taco Town double dip cheese salsa på Coop Mega. Foto: Elisabeth Dalseg
OSTEEDIPP: Om du er av dem som savner ostedippen, finnes det alternativer, både fra Eldorado på Kiwi og Taco Town double dip cheese salsa på Coop Mega. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer

- Om de ikke er i butikk nå, så er de rett rundt hjørnet. Men vi klarer ikke å levere så mye som vi gjerne skulle ha gjort.

Han forteller at de har fordelt det de har tilgjengelig på alle kjedene, men hvordan de fordeler det mellom sine butikker har de ingen påvirkning på.

- Jeg frykter at det ikke er nok til å fylle hele etterspørselen.