Test av varmesåler

De beste batteridrevne varmesålene

Det er store forskjeller på batteridrevne varmesåler ifølge svensk test.

TEST AV BATTERIDREVNE VARMESÅLER: Det finnes flere typer batteridrevne varmesåler. Svenske Testfakta har testet fem typer, fra 150 til 2.000 kroner. Disse fra Digitsole er en av dem som kommer bra ut i testen. Men de er dyre. Og de styres av en app - som Testfakta skriver kan være litt upraktisk. Foto: Kristin Sørdal
TEST AV BATTERIDREVNE VARMESÅLER: Det finnes flere typer batteridrevne varmesåler. Svenske Testfakta har testet fem typer, fra 150 til 2.000 kroner. Disse fra Digitsole er en av dem som kommer bra ut i testen. Men de er dyre. Og de styres av en app - som Testfakta skriver kan være litt upraktisk. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange ulike håndvarmere som skal holde hendene dine varme - og det finnes mange forskjellige patenter for å holde deg varm på tærne.

Ullsokker og brødposer kan faktisk også hjelpe deg med å holde varmen på beina!

Den svenske avisen Testfakta.se har nå testet batteridrevne varmesåler og funnet at det er store forskjeller i hvor godt de fungerer:

Varmer ikke så lenge de lover

Testfakta har testet fem ulike batteridrevne varmesåler fra 150 kroner til 2.000 kroner. Dinside har også testet én av disse for noen år siden: ThermaCell fikk kun terningkast 3 av vår redaksjonelle tester i 2014.

I tillegg til ThermaCell Nordic flex (1.800 kroner) har de testet Digitsole warm (2.000 kroner), Therm-ic Smart Pack IC 950 (1.700 kroner), Rubicson oppladbare varmesåler (500 kroner/Kjell & Company) og Julas batteridrevne varmesåler (150 kroner/Jula).

Ifølge Testfakta utpeker Term-ic og Rubicson seg negativt ved at de har mye kortere driftstid enn hva produsenten lover:

De skal holde varmen i 6 timer, men på kalde dager finner de at de kun holder deg varm i halvannen time før du kutter varmen - og sålene må da varmes opp igjen, før de vil varme føttene dine videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer