Test av trådløse sportsørepropper

De beste ørepluggene til treningsturen

Ikke bare god lyd er viktig når man skal kjøpe gode treningsøreplugger.

LYD ELLER KOMFORT: Ikke alle sportsørepropper gir deg begge deler. Foto: Kirsti Østvang
LYD ELLER KOMFORT: Ikke alle sportsørepropper gir deg begge deler. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I treningsverden er det nå trådløse øreplugger som gjelder, og vi krever stadig mer av dem.

De må være enkle å bruke, lette å koble til og ha en forståelig app. I tillegg bør de sitte godt i ørene, tåle svette og ha et batteri som tåler en real økt eller to. Og sist men kanskje viktigst: De må ha god lyd å trene til.

Vi har testet fem trådløse sportsøreplugger i 2.000-kroners klassen for å se om de står til kravene.

TESTKANDIDATENE: De fem modellene vi har testet denne gangen. Fra venstre; Bose SoundSport Free, Jabra Elite Active 65t, Sony SP700N, Samsung Gear IconX og Beats Soundsport 3. Foto: Kirsti Østvang
TESTKANDIDATENE: De fem modellene vi har testet denne gangen. Fra venstre; Bose SoundSport Free, Jabra Elite Active 65t, Sony SP700N, Samsung Gear IconX og Beats Soundsport 3. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Bose SoundSport Free

Ørepluggene fra Bose er helt trådløse. De kommer i et etui av hardplast, som beskytter ørepluggene og samtidig gir muligheten til å lade dem.

SoundSport Free er såkalte «in-ear»-plugger, som festes i øret ved hjelp av plugg- og vingefestet Bose har valgt å kalle «StayHear». Kort fortalt skal festeanordningen sikre at ørepluggen ikke faller ut under trening. Det følger også med propper i størrelse S, M og L, så man lett skal kunne finne en versjon som passer i øret.

STYR LYDEN PÅ PLUGGENE: Knapper lar deg styre både volum, sanger og samtaler under treningsturen. Foto: Kirsti Østvang
STYR LYDEN PÅ PLUGGENE: Knapper lar deg styre både volum, sanger og samtaler under treningsturen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

De kan ved første øyekast se litt store og klumpete ut, og stikker riktignok litt ut fra øret når man har dem i. Derfor ble vi positivt overrasket over hvor behagelige de er å bruke, og de føles stabile og sitter godt. Kommer du borti pluggene under trening, er de imidlertid enkle å «rive med seg» ut av øret.

Også lade/oppbevaringsetuiet oppleves som stort.

KLUMPETE: Bose-etuiet er det største etuiet i testen, og ikke særlig lomme-vennlig, syns vi. Foto: Kirsti Østvang
KLUMPETE: Bose-etuiet er det største etuiet i testen, og ikke særlig lomme-vennlig, syns vi. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

For å koble til ørepluggene, laster man ned appen Bose Connect.

FIND MY BUDS: En funksjon i appen viser deg siste sted pluggene var registrert i et kart. Foto: Kirsti Østvang
FIND MY BUDS: En funksjon i appen viser deg siste sted pluggene var registrert i et kart. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Det er ikke musikkavspilling i appen, og den kan heller ikke hente musikk fra andre apper. Men når musikken er på, kan du imidlertid styre musikken herfra. Vi syns volumstyringen i appen er litt treg, så det er lett å trykke litt for mange ganger på volumøkning uten at pluggene reagerer, og man får plutselig veldig høy lyd.

Når det gjelder samtaler, er lyden kun i høyre øre. Vi syns også lyden er litt ullen, både i ørepluggene og for den i andre enden. Nå skal neppe disse pluggene i hovedsak brukes til handsfree-samtaler, så vi syns ikke det trekker så mye ned. Men dersom du liker å prate med kompiser eller bestemor på løpeturen, er det greit å merke seg.

Bose SoundSport Free

Pris: Prisen ligger på 2.190 kroner.
Batteritid: 5 timer, 10 ekstra timer med medfølgende ladeetui. 15 minutter med lading skal gi 45 minutters batteritid.
Farger: Svart, midnattblå og oransje.
Vanntette? Ifølge produsenten er de vannbestandige med IPX 4-klassifisering.
Kompatibel med: iOS og Android.

Lyden i ørepluggene er god og balansert. De er utstyrt med en «volumoptimalisert equalizer», som skal sikre at lyden er behagelig på alle lydnivåer. Dette syns vi Bose har fått til bra, og vi opplever lyden som like bra på høyt som på lavt volum.

Vi syns også pluggene fyller øret godt, noe som gjør at vi hører svært lite lyd fra omgivelsene. På volumet vi bruker til trening, hører vi faktisk kun lyden av musikken, og all lyd fra omgivelsene rundt er borte. Dette er nok noe mange vil se på som et pluss da det er lettere å konsentrere seg om trening og ikke bli distrahert av andre ting.

I tillegg lekker pluggene lite lyd, som gjør at andre heller ikke vil bli forstyrret av musikken du spiller, og det er kun på maks volum at andre vil kunne høre hva du spiller.

Testresultat

Bose SoundSport Free

Lette og behagelige i øret, svært god lyd, enkle å koble til og bruke.

Store plugger som kan oppleves som litt klumpete. Det største etuiet i testen, og en litt mangelfull app.

Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t er helt trådløse. Også disse kommer i et etui av hardplast som lader pluggene når de ikke er i bruk.

LITE OG NETT: Etuiet er betydelig mindre enn for eksempel Boses, og føles enklere å ta med i lomma. Foto: Kirsti Østvang
LITE OG NETT: Etuiet er betydelig mindre enn for eksempel Boses, og føles enklere å ta med i lomma. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Pluggene er også såkalte «in-ear», men til forskjell fra Bose har de ikke vingefestet av gummi som sitter på innsiden av øret.

Konseptet er at du skal sette inn pluggene, og vri de litt, så skal de sitte. Og de satt virkelig godt da vi prøvde. Her er det en følelse av at de vil sitte uansett hvilken aktivitet man gjør, og de sitter til man tar de ut. Vi følte kanskje at de satt litt vel godt, og syns etter en times bruk det ble litt tett og svett inni øret med en følelse av for mye vakuum.

Men dette vil selvsagt variere fra øre til øre.

Det følger med flere alternativer til ørepropper dersom de som sitter på ikke skulle passe.

GOD APP: Appen gir deg mulighet til å endre lydbildet med for eksempel bass. Den lar deg også skru av og på lydisolering fra omgivelsene. Foto: Kirsti Østvang
GOD APP: Appen gir deg mulighet til å endre lydbildet med for eksempel bass. Den lar deg også skru av og på lydisolering fra omgivelsene. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

For å bruke ørepluggene må du laste ned appen Jabra Sound+, en betydelig mer omfattende app enn for eksempel appen til Bose. Her finnes forhåndsinnstilte moduser for pendling, kontor og trening, i tillegg til det de har kalt «preferanser».

Jabra har lydtilpasset de ulike modusene til den aktuelle aktiviteten, men alt kan likevel endres. Syns du det er vanskelig å stille inn, kommer det også seks forhåndssatte lydinnstillinger du kan bruke, for eksempelvis mer bass, eller taletilpasset lyd.

I tillegg er det en rekke innstillinger som kan velges med tanke på hva skjermen skal vise i de ulike modusene.

Man kan ikke spille av musikk via appen, og må på lik linje med for eksempel Bose spille av via en musikkavspiller. Her kan du heller ikke styre musikken via appen når den først er satt på.

GOD LYD: I samtaler er det klokkeklar lyd både til og fra ørepluggene. Du kan også bestemme hvorvidt du vil høre din egen stemme eller ikke. Foto: Kirsti Østvang
GOD LYD: I samtaler er det klokkeklar lyd både til og fra ørepluggene. Du kan også bestemme hvorvidt du vil høre din egen stemme eller ikke. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Begge pluggene har hver sin knapp. Den på høyre plugg lar deg starte og stoppe musikken, eller svare/avslutte samtaler. Dobbelttrykker man på den samme knappen, kan man skru av og på lydisoleringen.

Greit å vite om Elite Active 65t

Pris: Cirka 2.000 kroner. Batteritid: 5 timer, 15 timer hvis man mellomlader i medfølgende ladeetui.
Farger: Mørkeblå, svart og rød.
Vanntette? Ifølge produsenten er de svette og støvtette.
Kompatibel med: iOS og Android.

Knappen på venstre plugg kan trykkes på både mot høyre og venstre. Et trykk til en av sidene justerer volumet opp eller ned, mens holder man den inne kan man bytte lydspor.

Vi syns lyden i ørepluggene er behagelig, og liker at man selv kan stille inn etter egne preferanser. Appen er lett å bruke, og det er enkelt å endre på lydbildet dersom man ønsker det. Funksjonen der man kan velge hvor mye lyd man vil ha fra omgivelsene kan nok være kjærkommen for mange, da mange vil føle at musikk på ørene gir for lite oppmerksomhet til omgivelsene. Samtidig fungerer lydisolasjonen godt dersom man ønsker det, og vi syns det er lurt at man også kan styre denne funksjonen direkte fra pluggene.

Pluggene lekker lite lyd, og er lite forstyrrende for omgivelsene, det være seg om det er på toget eller på kontoret.

Testresultat

Jabra Elite Active 65t

God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner.

Kan ikke styre musikkavspilling via app, litt tette i øret etter lang tids bruk.

Sony SP700N

Sonys øreplugger er helt trådløse. Ladeetuiet er i størrelse en mellomting mellom det til Bose og Sony, og føles litt større ut enn nødvendig.

De er, i likhet med ørepluggene fra Bose, utformet som silikonpropper med vingefeste. Pluggene er i størrelse medium, men det følger med hele tre alternative størrelser, så her skal ikke passform være noe problem.

SLARKETE: Lokket på ladeetuiet er litt slarkete, noe som trekker ned helhelsinntrykket for pluggene. Foto: Kirsti Østvang
SLARKETE: Lokket på ladeetuiet er litt slarkete, noe som trekker ned helhelsinntrykket for pluggene. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

De sitter imidlertid bra i øret, men på lik linje med ørepluggene til Bose, er de lette å rive ut av ørene skulle man komme borti dem.

HELT OK APP: I appen kan du justere lyd, skru av og på lydisolering og kontrollere musikkavspillingen. Foto: Kirsti Østvang
HELT OK APP: I appen kan du justere lyd, skru av og på lydisolering og kontrollere musikkavspillingen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Pluggene kobles til telefonen med Sony-appen Headphones Connect. Det medfølger en voldsom innføringsguide i plakatform fra Sony, men selve fremgangsmåten ved tilkobling er enkel og tar kort tid. Det finnes også en ekstra app man kan laste ned, Sony Music Center, som lar deg samle alle dine musikktjenester på et sted.

Appen er oversiktlig og fin, og gir deg muligheten til å stille inn hvor mye lyd du vil høre fra omgivelsene, samt hvordan balansen mellom bass og diskant skal være. I tillegg lar den deg styre musikken, i motsetning til Jabras app.

Vi syns imidlertid det er litt irriterende at den stopper musikken i ett sekund hver gang du endrer på en innstilling. Det gjør opplevelsen litt mindre sømløs enn vi hadde ønsket.

GELÉBØNNE? Ørepluggene er ved første øyekast litt store, med en avlang form, ikke ulikt en litt stor gelébønne. Foto: Kirsti Østvang
GELÉBØNNE? Ørepluggene er ved første øyekast litt store, med en avlang form, ikke ulikt en litt stor gelébønne. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

På selve pluggene er det to små gjennomsiktige knapper som gir deg funksjoner. På venstre plugg har du hurtigvalg for lydisolering. På høyre plugg kan du svare på/avslutte samtaler, og starte eller pause sanger. Ulempen med disse er imidlertid at de er lette å komme borti når du setter pluggene inn i ørene.

En av fordelene med Sonys øreplugger skal være at du kan velge å bare bruke den venstre i handsfree-modus når du prater i telefonen. Og det er vel egentlig unødvendig å ha i den høyre pluggen dersom man kun skal prate i telefonen, da lyden kun kommer i venstre plugg.

Greit å vite om SP700N

Pris: Cirka 1.900 kroner. Batteritid: 3 timer, 9 timer dersom man bruker medfølgende ladeetui, som kan lade opp pluggene igjen i løpet av 1,5 timer.
Farger: Svart, hvit, gul og rosa.
Vanntette? Ifølge produsenten er de støv- og svetteavvisende.
Kompatibel med: iOS og Android.

Ulempen er at lyden ikke er så god for personen i andre enden. For selv om man selv hører godt, er lyden for mottakeren litt hul og ullen.

I instruksjonsplakaten står det at man kan bytte på de ulike lydmodusene ved hjelp av venstre plugg også i samtaler. Når vi prøver dette, bryter vi samtalen hver gang, så dette må gjøres i forkant av samtalen, ikke under.

Lyden i Sonys øreplugger syns vi er helt ok. Det finnes flere muligheter til å stille inn lyden i appen, både ved å isolere lyd fra omgivelsene, eller ved å stille inn bass og liknende. Allikevel syns vi lyden er litt skarp og skrapete, spesielt på litt høyere volum. Selve musikken har god lyd, med en bass man ikke kan klage på, men vokalen trenger ofte litt for mye igjennom og gir et ubalansert lydbilde, samme hvor mye vi prøver å stille inn.

Testresultat

Sony SP700N

Sitter godt i øret, enkle å koble til, oversiktlig app.

Ubalansert og skarp lyd, dårlig lyd i samtaler, litt klumpete form, kort batteritid.

Samsung Gear IconX (2018)

Samsung Gear IconX er blant de minste ørepluggene i testen, sammen med Jabra Elite Active 65t.

De er helt trådløse, og lades opp i et etui av hardplast. Det er blant de minste etuiene i testen, men kunne gjerne vært enda litt mindre. Det er ikke noe du kan ha i lomma på en trang bukse uten at det ser rart ut.

KOMPAKT DESIGN: Gear IconX tar ikke opp mer plass enn de små, og er behagelige å bruke. Foto: Kirsti Østvang
KOMPAKT DESIGN: Gear IconX tar ikke opp mer plass enn de små, og er behagelige å bruke. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Ørepluggene er av typen «in-ear»-plugger, med propper som sitter ytterst i øregangen, men har i tillegg vingefester som skal sitte i øremuslingen.

Vi syns ørepluggene er svært behagelige å ha på, og de sitter godt fast i ørene. Siden de ikke stikker noe særlig ut av øret, er det faktisk mulig å bruke lue eller pannebånd uten at det blir vondt.

I kjent Samsung-stil er Gear IconX mer enn bare vanlige øreplugger. De har en innebygd stemmestyrt treningsveileder og automatisk treningsregistrering. Tanken er at du skal kunne bruke den som en personlig trener når du løper. Siden du ikke har en skjerm å se statistikk på underveis i økta, opplever vi dette mest som en gimmick.

KUN TIL ANDROID: Appen til Gear IconX finnes kun til Android-telefoner. Foto: Kirsti Østvang
KUN TIL ANDROID: Appen til Gear IconX finnes kun til Android-telefoner. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

For å få fullt utbytte av Gear IconX bør du ha en Android-mobil, fortrinnsvis fra Samsung. Da får du tilgang på alt funksjoner med musikkstrømming, treningsfunksjoner og stemmestyring via Bixby Voice.

Uansett hva slags Android-mobil du har, kan du dog laste ned Samsungs Galaxy Wearable-app, som du bruker for å koble pluggene sammen med mobilen samt justere innstillinger og lignende. Den finnes ikke til iPhone, så det er lite vits å kjøpe disse proppene som Apple-bruker.

Galaxy Wearable-appen er relativt enkel å bruke, om enn litt rotete lagt opp. Her kan du tilpasse innstillinger og justere lyd via equalizer. Du kan også justere volum fra appen, men ikke styre musikk. Du kan riktignok laste opp musikk til ørepluggene i appen - de har 4 GB innebygd lagringsplass - noe som betyr at du kan dra på løpetur uten å måtte ta med mobilen.

BERØRINGSFLATE: Utsiden av ørepluggene er en berøringsflate du kan trykke og sveipe på for å styre øreproppene. Dette fungerer ikke så bra som det burde. Foto: Kirsti Østvang
BERØRINGSFLATE: Utsiden av ørepluggene er en berøringsflate du kan trykke og sveipe på for å styre øreproppene. Dette fungerer ikke så bra som det burde. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Selve ørepluggene styres med berøring. Her er det ingen knapper, kun en berøringsflate som du kan trykke og sveipe på. Fancy, men vi syns det er vanskelig å utføre de ulike bevegelsene, særlig når vi er ute og løper. Det hender altfor ofte at vi kommer borti berøringsflaten ved en feiltakelse.

Lyden er relativ god, men vi synes kanskje den mangler litt dybde sammenlignet med for eksempel Bose SoundSport Free. De fungerer dog bra til samtaler, og her er begge proppene aktive i handsfree-modus.

Greit å vite om Gear IconX

Pris: 2.290 kroner
Batteritid: 5 timer musikkstrømming, 7 timer lokal musikkavspilling. 10 minutters opplading skal gi opptil en times bruk.
Farger: Svart og sjokkrosa.
Vanntette? Produsenten beskriver de som «svette- og sprutbestandige».
Kompatibel med: Android og iOS.

Samsungs app har for øvrig en funksjon som lar deg aktivere bakgrunnslyd, slik at du kan høre omgivelsene mens du hører på musikk. Vi syns ikke denne gir noe særlig effekt. Vi opplever dessuten at lyden faller ut med jevne mellomrom.

Samsung sier Gear IconX skal holde i fem timer ved musikkstrømming, og det er omtrent det vi får også.

Det største batteriproblemet er dog at vi ikke kan se nøyaktig hvor mange prosent strøm det var igjen på batteriene, hverken i appen eller på ladeetuiet.

Husk forresten å skru av treningsfunksjonene om du ikke bruker dem; ørepluggen som brukes som treningsøreplugg, bruker vesentlig mer strøm.

Det er mye å like med Samsung Gear IconX. Mest av alt det kompakte designet, deretter en relative gode lyden. Berøringsflaten er dog mer irriterende enn nyttig. Batteritiden er bedre enn hos forgjengeren, men det finnes andre øreplugger som holder lengre. Ladingen er for så vidt så lettvinn at det kanskje ikke gjør noe.


Testresultat

Samsung Gear IconX

Elegant og kompakt design, behagelige å bruke, relativt god lyd, enkle å koble til med app om du har Android-mobil, flere ekstrafunksjoner som treningsregistrering og innebygd musikkspiller.

Treningsfunksjonen bruker mye strøm, dårlig batteri-indikator, lyden faller ut innimellom, og det er for knotete å bruke berøringsoverflaten på ørepluggene.

Apple/Beats Powerbeats 3 Wireless

Apples Powerbeats 3 skiller seg fra de øvrige øreproppene i testen ved at de er av typen som festes på øret med en bøyle. Ikke så dumt som det ser ut; til trening kan det være kjekt å ha litt ekstra feste når man hopper og spretter som verst.

Selve proppene er av «in-ear»-typen som sitter ytterst i øregangen.

OPPBEVARINGSETUI: I motsetning til de øvrige ørepluggene i testen, skal ikke Powerbeats 3 lades i etuiet. Her kobler du til en plugg rett i den ene proppen. Foto: Kirsti Østvang
OPPBEVARINGSETUI: I motsetning til de øvrige ørepluggene i testen, skal ikke Powerbeats 3 lades i etuiet. Her kobler du til en plugg rett i den ene proppen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Vi syns imidlertid ørepluggene kan være litt knotete å feste på øret. Det ble mye fikling for oss med langt hår i hestehale. Når vi først har fått de i øret, sitter de dog godt, og de er også relativt behagelige.

Det følger med tre ekstra par propper om de medfølgende ikke passer. Ørebøylen kommer bare i én størrelse.

Akkurat som AirPods er Powerbeats 3 utstyrt med en trådløsbrikke fra Apple som byr på usedvanlig enkel tilkobling til iPhone (W1).

INGEN APP: Powerbeats 3 har ingen app hvor du kan justere lyden, tilpasse innstillinger og lignende. Du kan imidlertid enkelt se nøyaktig batterinivå når de er koblet til iPhone. Foto: Kirsti Østvang
INGEN APP: Powerbeats 3 har ingen app hvor du kan justere lyden, tilpasse innstillinger og lignende. Du kan imidlertid enkelt se nøyaktig batterinivå når de er koblet til iPhone. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Det er i grunn bare å skru de på, og så vil du få en forespørsel på mobilen om du vil koble de til. Trykk på ja, og så er det bare å begynne å ta de i bruk. Neste gang du skrur proppene på, vil de umiddelbart være koblet til igjen.

En annen annerledes detalj med Powerbeats 3 er at øreproppene er festet sammen med en kabel. Så helt trådløse er de altså ikke, men det er faktisk ganske kjekt, da de gjør at man ha dem hengende rundt halsen når man tar pluggene ut av øret for å snakke med noen på treningssenteret eller lignende. Vi opplever ikke noe skraping eller støy fra denne når vi løper, slik man ofte gjør med kablede øreplugger.

På kabelen er det en fjernkontroll for å styre musikk eller svare på anrop. Den sitter en anelse høyere opp enn vi foretrekker, men de er enkle å bruke. Det er et konsept man er vant med fra for eksempel Apples EarPods, så det er ingen bratt læringskurve, noe som ofte er tilfellet med styringsfunksjoner på trådløse ørepropper.

Til tross for et litt traust (sporty) utseende, låter det bra fra Powerbeats 3. De er en anelse mer bass-tunge enn for eksempel Bose-ørepluggene, men lyden er vel så god og fyldig. Vi syns dessuten mye bass er midt i blinken når vi trener.

Greit å vite om Powerbeats 3

Pris: Cirka 2.000 kroner Batteritid: 12 timer. Fast Fuel-teknologi skal gi én times avspilling etter fem minutter med lading.
Vanntett? Produsenten beskriver de som «svette- og vannbestandige».
Kompatibel med: iOS og Android

Her stenges også lyden fra omgivelsene godt ute, noe som kan være bra eller dårlig alt ettersom. På høyt volum er det dog en del lydlekkasje.

I handsfree-sammenheng er lyden klokkeklar i begge ender.

Om det skulle være noe å trekke for, er det at musikken ikke automatisk settes på pause når vi tar øreproppene ut av øret. Ikke en livsviktig funksjon, men vi setter pris på den hos både Jabra og Samsung.

Her får du heller ingen app med flere innstillingsmuligheter, uten at det trenger å være noe negativt.

Når det gjelder batteritiden, er den like god som lovet, altså rundt 12 timer. Disse kan vi bruke i dagesvis uten å måtte lade.

Det er i det hele tatt mye å like med Beats Powerbeats 3. Lyden er god, batteritiden svært bra, og tilkoblingen opp mot iPhone er utrolig smidig. De mangler kanskje litt ekstra finesser, og helt trådløse er de jo ikke.

Testresultat

Beats Powerbeats 3

Kjempeenkel tilkobling til iPhone, praktisk med kabel som henger rundt halsen, god og fyldig lyd, svært bra batteritid.

Kanskje litt traust design, litt knotete å feste på øret, musikken stopper ikke når vi tar de ut av øret.

Konklusjon

Testens fire første øreplugger har alle helt ok batteritid, og varer ut en treningsøkt. Lyden er jevnt over god til trådløse øreplugger å være, med små variasjoner. Mens Bose har best lydisolering, er Jabra best på å slippe lyd fra omgivelsene inn. Det er i stor grad på størrelsen vi finner de største forskjellene.

LITT DØLL DESIGN: Powerbeats 3 er ikke de stiligste trådøse ørepluggene vi har sett. Du får de imidlertid i sprekere fargekombinasjoner enn den vi har fått inn til test. Foto: Kirsti Østvang
LITT DØLL DESIGN: Powerbeats 3 er ikke de stiligste trådøse ørepluggene vi har sett. Du får de imidlertid i sprekere fargekombinasjoner enn den vi har fått inn til test. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Apple/Beats-ørepluggene kan ikke helt sammenlignes med de fire første, da de ikke er hundre prosent trådløse. De har til gjengjeld ekstremt god batteritid, og vi har heller ikke noe å utsette på lyden. Dersom en bøyle/kabel-løsning er noe man vil ha, er dette et godt kjøp.

Vi syns imidlertid at trådløse øreplugger bør være helt trådløse. Sett fra en totalvurdering av alle kriteriene, mener vi at Jabra Elite Active 65t er det beste kjøpet; de er kompakte, har god passform, god lyd samt en praktisk og brukervennlig app.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer