2019 oppsummert:

De beste produktene til hjem og fritid

Her er de beste fritidsproduktene vi har testet i år, som vil sette deg tilbake alt fra noen hundrelapper til flere tusen kroner.

NOE AV DET BESTE: Her kan du se noen av de beste produktene vi har testet for hjem og fritid i 2019. Les hvilke anbefainger vi har for gode produkter innenfor alt fra skisko, treningskloker, joggesko, treningsklær, sykkel- og hodelykter, vindusvaskere, kakespader og enda mer. Fotomontasje: Kristin Sørdal/Dinside
NOE AV DET BESTE: Her kan du se noen av de beste produktene vi har testet for hjem og fritid i 2019. Les hvilke anbefainger vi har for gode produkter innenfor alt fra skisko, treningskloker, joggesko, treningsklær, sykkel- og hodelykter, vindusvaskere, kakespader og enda mer. Fotomontasje: Kristin Sørdal/Dinside Vis mer
Publisert

I løpet av året har vi testet en rekke produkter til hjem og fritid, blant annet joggesko, turklær, klokker, sykkelutstyr, ski og andre ting.

Har du ikke helt landet på hva du skal kjøpe til kona, kjæresten, barna, svigermor eller kompisene til jul, kan kanskje noen av testvinnerne fra året friste.

Treningsklokke? Polar Ignite imponerte

Vi har testet mange treningsklokker i løpet av året, for eksempel fra Garmin, Suunto, Polar og Amazfit.

Men den som har imponert oss mest, er Polar Ignite som ble lansert i sommer. Den er ypperlig som aktivitetsklokke med automatisk sporing av skritt, kalorier, søvn og nattlig restitusjon, og minst like god til trening med det meste av Polars omfattende løsninger med nyheter som FitSpark. Den har imidlertid verken støtte for apper, musikkavspilling eller betaling fra håndleddet, men ikke alle vil se på det som et savn.

Men vi konkluderer med at her får du mye for pengene. Og at det kanskje er årets beste treningsklokke i sin klasse, hvis du klarer deg uten apper og andre «smarte» funksjoner.

Den koster cirka 2000 kroner i skrivende stund. Vi ga den terningkast fem - sammen med en utmerkelse for anbefalt produkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer