De kuleste nøkkelringene på Kickstarter

Fordi nøkkelknippet gjerne skal åpne ølen din, også.

LA DET BLI ILD: El Jeffe er et av nøkkelknippene på Kickstarter. Det lar deg blant annet lage ild med kniven din.  Foto: Kickstarter
LA DET BLI ILD: El Jeffe er et av nøkkelknippene på Kickstarter. Det lar deg blant annet lage ild med kniven din. Foto: Kickstarter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den eldste nøkkelen vi vet om skal være 4.000 år gammel, og ble funnet i Nineveh i dagens Irak. Og helt siden nøklene ble oppfunnet har antagelig menneskene stilt seg det eksistensielle spørsmålet:

- Men hvordan skal vi oppbevare disse nøklene, da?

I et knippe i beltet eller bare slengende rundt omkring var lenge godt nok. Men i vår tidsalder, hvor alt fra sokker til klokker skal være "smarte", må også nøkkelknippene utvise en viss intelligens for å lokke pengene fra oss.

Her er ti av de mest populære nøkkeknippene fra Kickstarter, basert på nettsidens egne søkeverktøy. Følg lenkene for å finne ut hvorvidt de er til salgs, og eventuelt hvor du får tak i dem.

Sjekk også: SmartKey - vaktmesterens våte drøm?

1. Keyport Slide 2.0

Status: 153.341 av 75.000 dollar

Keyport Slide 2.0 er, ikke overraskende, en oppfølger til et allerede eksisterende produkt: Keyport Slide. Konseptet er å ha alle nøkler i en lite boks, hvor du kan dra ut nøkkelen du trenger. En slags lommekniv for nøkler altså.

Dette fordrer at du får laget duplikater av alle nøklene dine. Man sender inn bilder av dem man har, får tilsendt metalldingser som kan erstatte dem og du må selv dra til en nøkkelsmed for å få laget nye, Keyport Slide-kompatible nøkler som så plasseres inn i selve dingsen. Der kan du også plassere andre ting du får kjøpt, som en lommelykt eller flaskeåpner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer