Test av Garmin Fenix 5S Plus

Den aller beste smartklokka

Garmin Fenix 5 Plus-serien er soleklar testvinner, men den koster skjorta og litt til.

TESTVINNER: Garmin Fenix 5S Plus er en av de aller beste multisportklokkene på markedet, men det koster. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TESTVINNER: Garmin Fenix 5S Plus er en av de aller beste multisportklokkene på markedet, men det koster. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Garmin lanserte den nye Fenix 5 Plus-serien i fjor sommer, og det er den nyeste serien med avanserte multisportklokker fra selskapet som blant annet leverer treningsklokker til skilandslandslaget.

Fenix 5 Plus-serien består av de tre modellene Fenix 5S Plus, Fenix 5 Plus og Fenix 5X Plus, der det i hovedsak er størrelsen som er forskjellen, men vær obs på at det er kun sistnevnte som har støtte for håndleddsbasert Pulse Ox Acclimation, som måler puls-oksygen-akklimatisering rett på klokken uten ekstrautstyr.

Dette er del fire i vår samletest av multisportklokker. Les de andre testene her:

  • Amazfit Stratos
  • Polar Vantage V
  • Suunto 9 Baro

Vi har valgt å teste 5S Plus ettersom den er beregnet på oss som har litt smalere håndledd. Hvis du har litt tykkere håndledd, bør du heller vurdere 5/5X Plus – her gjør du lurt i å prøve i butikk før du eventuelt kjøper.

Klokkene er for øvrig fullstappet med funksjonalitet og i tillegg til selvsagte funksjoner som aktivitets- og søvnregistrering, puls på håndleddet, og GPS, har 5 Plus-serien innebygde TOPO-Active-kart for navigasjon og sporing, kontaktløs betaling i form av Garmin Pay og støtte for musikktjenester som Spotify, for å nevne noen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer