Smakstest yoghurt

Den beste nye yoghurten

Vi har smakt oss gjennom årets yoghurtnyheter og funnet et par nye favoritter.

NYTT I BUTIKK: Bringebærlimonade, kokos, solbær og jordbær og lime - det er mye friske og sommerlige smaker blant årets nyheter.
NYTT I BUTIKK: Bringebærlimonade, kokos, solbær og jordbær og lime - det er mye friske og sommerlige smaker blant årets nyheter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver vinter kommer det flere tusen nye produkter til matbutikkene. Noen nyheter er store og oppsiktsvekkende, andre er bare variasjoner i smak på kjente og kjære merkevarer.

En av de kategoriene som alltid byr på nye smaker er yoghurt, og vi har testet 16 av de nye variantene. Her er det mye å glede seg til!

Denne gangen har vi fått hjelp til å teste av Ben Cox (kjøkkensjef på Mucho Mas), Raden Soemawinata (daglig leder Mucho Mas) og Mitchell Bush (kjøkkensjef på nyåpnede Dapper Bistro).

De tre kokkene er stort sett enige, men har selvsagt noen personlige smakspreferanser. Både vaniljeyoghurten og kokosyoghurten fra Tine ble trukket fram som personlige favoritter, men totalt sett var testpanelet ikke i tvil om hvilken yoghurt som var mest vellykket.

Yoghurt er ikke bare yoghurt

Yoghurtene i testen deler seg i ulike kategorier.

Det er selvsagt klassisk yoghurt, smaksatt med ulike typer frukt og bær. Disse er de mest flytende i testen.

Så er det Skyr, som gjerne omtales som islandsk yoghurt, men som strengt tatt er en ferskost. Skyr er for øvrig også opprinnelig norsk, med røtter helt tilbake til vikingtida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer