Test av oppladbar lighter

- Den beste og enkleste lighteren vi har prøvd

Vi er herved ferdige med fyrstikker og gasslightere: Dette er den ultimate lighteren for oss!

Vi har testa lighteren fra Enklere Liv som kan lades opp med USB-kabel, og tenner alt fra stearinlys til bål med en lysbue i stedet for flamme! Vis mer
Publisert

Selv om batteridrevne LED-lys gjør det mye tryggere med «levende» lys i stua enn ekte levende lys, slipper vi likevel ikke helt unna behovet for fyrstikker eller lightere:

Vi trenger det til å tenne et og annet stearinlys eller telys; vi trenger det til å fyre opp i peisen med - og vi trenger det til å fyre bålet med når vi er på tur.

Ulempen med fyrstikker er at de brenner raskt ut og det er ganske håpløst å få tent for eksempel et lys som sitter nede i en beholder uten å brenne seg på fingertuppene.

Ulempen med gasslightere er at de ofte er så dårlige at de trøbler med å tenne, at de er harde å betjene og at de stadig går tomme for gass.

Løsningen: Oppladbar lighter?

Vi har testet en oppladbar lighter - som du kan se en videotest av ved å klikke på videoen i toppen av artikkelen.

Vi ble overrasket over bruksområdene.

Om det virker? Konklusjonen kan du se i videoen.

Vi sier bare: WOW!

OPPLADBAR LIGHTER: Slik ser det ut når den oppladbare lighteren tenner: Kan det virkelig fyre opp noe som helst? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
OPPLADBAR LIGHTER: Slik ser det ut når den oppladbare lighteren tenner: Kan det virkelig fyre opp noe som helst? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Om produktet

Vi har testet en oppladbar lighter fra Enklere Liv, som der koster 199 kroner. Den er ikke merket med noen produsent, hverken på nettsiden eller på selve produktet - men den ser ganske lik ut som en vi også finner hos Jernia under navnet Daqun Lighter - der til 149 kroner.

Vi gjør oppmerksom på at vi kun har testet denne ene USB-lighteren - men det finnes mange slike liknende produkter i salg - søk på «usb lighter» på nettet - og du får mange treff.

Les også:

Vi har også testet USB-håndvarmere - altså oppladbare håndvarmere: Les testen her
OG: Vi har testet oppladbare varmesåler - som du kan lese her
HUSK: Levende lys trenger å pleies riktig: Slik gjør du!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer