Test av sammenleggbare sykler

Den dårligste får terningkast 1

Vi har testet seks sammenleggbare sykler. Men det gjør dem ikke lettere selv om de kan brettes i to ... Og hvordan er de egentlig å sykle på?

SAMMENLEGGBARE SYKLER: Vi har testet seks sammenleggbare sykler fra 1.590 kroner til 3.699 kroner. Det er store forskjeller både på hvor gode de er å sykle på - og hvor sammenleggbare de egentlig er ... Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SAMMENLEGGBARE SYKLER: Vi har testet seks sammenleggbare sykler fra 1.590 kroner til 3.699 kroner. Det er store forskjeller både på hvor gode de er å sykle på - og hvor sammenleggbare de egentlig er ... Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elsykkel kan være smart for å komme seg rundt i byen, men det er ganske upraktisk for deg som for eksempel pendler med tog og trenger noe å komme deg til og fra stasjonen med: Både fordi de er store og fordi du må betale for å ta med sykkelen på tog og t-bane.

Kanskje kan en sammenleggbar sykkel være løsningen? Den er gratis å ta med både på toget og t-banen.

En sammenleggbar sykkel kan også være smart for deg som skal ha den med i bilen; om det er for å pendle eller om du skal på camping-, båt- eller bilferie.

Vi har testet seks sammenleggbare sykler. Og det er sikkert:

Her er det store forskjeller, både på hvor komfortable de er å sykle på - og hvor lett (eller vanskelig) det er å legge dem sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer